Good morning pinky hmid and post fimmi suh me a talk to this guy fi 6 months now but him have him woman fi 3 years at first me did a say me just ago talk to him fi the company because me never have no man and ne never want nobody but after about 2 months me start catch feelings and thing becuz him treat me good suh me say aritte me ago keep him me knowing him have him woman never care me still na give him bun or nth but me have people a text n a flirt suh from wah day me notice every minute him a send home him woman n a tell r fi breeze the place an den call me fi sleep a him yard suh me a sleep a him yard fi bout 3 weeks now, anyway last week monday me n him sit down an him put me fingerprint in a him phone suh me can guh in a it anytime and me tell him my password never did a take it fi Nth suh in a the night now me a sleep n him search me phone n see one video wid me an me ex from last year a sex but me never know seh the video in a me phone suh him wake me up n a say me
A f**k pon him and him just a start fi rate me n thing and me a try explain to him seh a one longtime video but him na listen till him end up lick me and tell me fi block and delete the boy them in a me phone him nuh care a who an me do it anyways me like a big yam head vex fi the day n guh sleep wid him the Tuesday night like Nth never happen suh Friday night me search back him phone and see him a text some girl suh me nuh do nth but tell him seh when we a f**k him affi use condom because me know him nuh like it and me nuh want him give me ntn him vex now n a say a because me have man suh me want your followers tell me what fi do.
Keeping in mind we never use condom yet from we start f**k
Worthless gal u be sender.
Hop he give you a fucking STD. He has his woman why you be fucking him no condom. I hope he breed you and left you to raise the child on your own. Waste gyal.
Number one solution bitch get a man of your own simple you won’t have to ask questions like that (Are You Dumb ?). You done fucked up from you go and take him up knowingly he has a woman weh sleep over and you not even make the bed cold before yuh start fuck him inna the same bed under the same roof so the 2 a unnu a piece a shit that to be honest deserve each other YAM HEAD GAL.