Other Articles August 16, 2014 by Met Pricesmart in Jamaica selling vegetables way above affordable. If a four tomato fi almost 2000 how much fi rice and meat?
They have good prices on bully beef, rice, oil, mackerel,flour and peas. Even green banana and saltfish. Thats my pricemart grocery list every 3 months. LOL. but anything that we consider healthy yuh haffe go coronation market. Reply
uh much a the GCT a deh suh de xtra damage deh mi seh all the clear wrap oba e’ wuda stay deh tun black smfh Reply
Met a rich people price that, u can full a market bag a coronation market for 2 gran
fi butch stewart and so? what hurt mi is di tomato dem doe even look all dat
wrong thing dem put it it on dem muss have some appliance weh dem call tomatoes and cucumbers
:ngakak
A wrong price man. Me is a Shoppers Fair type a girl, but downtown a fi produce.
Iff the tomatoes dem look fluxxy Met, fi dat deh price
They have good prices on bully beef, rice, oil, mackerel,flour and peas. Even green banana and saltfish. Thats my pricemart grocery list every 3 months. LOL. but anything that we consider healthy yuh haffe go coronation market.
uh much a the GCT a deh suh de xtra damage deh mi seh all the clear wrap oba e’ wuda stay deh tun black smfh
Batta tomato and fluxxy cucumber