AFTO VIEWS

Met i really afto to put out my views to the public bec im so shame of this man clown who letting down us woman morals and self-esteem. This fool fool gal yah (lovable) or what she call herself i dont know if she cant get no man or man done pon her or what mi noh know. Look how much nice single man deh yah in london even all over the world and this fool yah just not stop post the people dem husband talking about he’s mine and some other shit talks like really!! Bitch u live here in england and nick live in new york walking around and f***g down new york city plus he’s my f**k and left.nick is a user and woman aggo kill him bec him love to use woman just like him criminal friend mulla weh cant goh certain place when him goh jamaica bec mi hear him did rob up some money and goh prison.

But met this gal need fi goh get a life and leave people man bec the man have a million owner lol and di man a user her fi di england pound plus di man cant help her im talking off experience the man is dead broke and afto depend on his gal dem for things or if him fren sell a little ting him get a ting smh. Bitch u deserve to drop in toilet bec u a wast of time.

7 thoughts on “AFTO VIEWS

1. Nick was a Ex Police for 10 years have him house in Jamaica and come a foreign a do him ting as a Truck Driver so him a waste man bitch.

2. U can call a man weh work over 75g for the year a waste man a so when unuh can’t get a man un uh try style them

3. Sender suck your mada you get f**k an duck so you mad both hard working ppl an when you badmin an nuh know ppl business you will chat shit your hole miserable nuh bloodclatt go an get a life an sort out your closet wey full a cobweb dirty dun out f**k out sender your life so unhappy you had to come with some dry ass story but know this bitch nobody cant stop that relationship suh you mad or nah bitch stay mad because a you man dun pan

4. Sender your dum as f**k an need fi guh suck out your mada with your miserable dry out f**k out hole bitch an him f**k you an duck you an bitch man dun pan you thats why your mad but just get a life an guh sort out your pussy wey a drain water like ice truck idiot gal two a dem a hard working ppl but when you badmin an nuh know ppl business is a hell of a thing but nice try keep guessing

5. Him nah left the British suh get over it sender woiii a true him f**k you an nuh look pan you mek you vex bitch bye because nobody can stop that relationship these two always a work an the girl is a nice girl an have her things an nick work an you can see him rate the British so a you man dun pan you fi shame because him nah look pan you but the British a get all the attention