ALKALINE POST AND DELETE

12 thoughts on “ALKALINE POST AND DELETE

1. Kartel copycat thing dont mek sense. YOu know why people always seh him a copycat cause he is the closet thing to kartel and he is just 23.

People afraid of what he will become in 5 or 10 years time when kartel is still in prison because kartel was dumb enough to have voicenotes, pics and videos in his phone.

1. So who did u copy by wearing clothes and talking
      ? I’m kinda puzzled at these copycat accusations the typical Jcan man now is very bleached with braids and all a di DJ dem message is the same so wat exactly is he copying???
      One thing for sure u see how Kartel did love spotlight and this likkle boy no inna dat n so he manages to stay outta public eyes unless it’s his music

2. Met u know all in all the Likkle Breda a strive n dem a fight him out!! How much artist sing bout gun n killing. Jamaicans pick who dem want support. All Sean Paul won a Grammy n all now nuh body nuh gi him props (den again dem too UPT) but still lol. But alkaline fi get him chance still. If him f**k up den a fi him fault. But we fi give him him chance! Whoever said controversy is Kartel style that’s a lie! Why unuh think bounty n beenie can gwaan bad back in a di 90s n den become friend again. Cause the war bring fourth the music! A Kartel a idiot fi a voice note bout shoes n album dung house n all sort a claaat. Alkaline barely go Jamaica cause a how some a di people dem treat him!

3. Simply u see waah gwaan. If dem lock him down let us form a cornmeal pop coalition and ensure him eat. This bwoy a walk pon him hands. The bwoy one fly short from being unicef poster boy fi d fight against hunger.

I say he is a copycat. Too many similarities and to me nutten nuh wrong unless u dont give credit and if dem neva a cuss him in the streets bout cred this wudnt gwaan. I believe him really talented but like many before him and after him ego a get to him. I wont say a immaturity bcuz him smart him ego on the other hand look like a desso the food go. Focus pon u thing yute u get the buss u nuh need the drama just more work.