ALL DI WAY A CAYMAN A WAR OVA DRESSING

Why uno hating on each other yute before you mek all the money uno can before them send uno back a Jamaica… Uno a gwaan like uno a big p**y gyal .. dropping words on social media…Uno move from yah so . . Go think bout how Fi get rich cause Uno nuh stay good not one nuh Mek one… Uno nah clothes body ..Uno need fi go new York go see how well dress men wear clothes…Uno too much now

10 thoughts on “ALL DI WAY A CAYMAN A WAR OVA DRESSING

1. Thats the way effeminate fatherless males gwaan. They like to war with other men on social media over clothes and other meaningless forms of vanity. Effeminate fatherless males need attention like bytches, so anytime some threatens to take away that attention they lash out at them like this.

2. If you were to put your bias aside…you would have to admit that the suggary sheik looks like him have more sugar inna his tank than the all colors of the rainbow wearing suit smaddie.

1. Yes having observed ur daddy n uncles n men dem interactions, mi turn expert pon spotting the differences oo.