ISHAWNA, CECILEEEEEEEEEEEE …….KANEMA……….. ALTHOUGH KANEMA YOU FI LEF OFF CAUSE YUH CLAIM YUH BOOKED AND BUSY..BUT CECILE A NUH ISHAWNA FI WORRY YUH A DI REAL OWNA FI DI MAN WHEY A COME NOW AND BOTH YOU AND SHE NEED FI KNOW SEH UNO NAH GO WIN DI MAN NO TIME…KAVEL SEH A ONLY 4 PEOPLE SHE LIKE O… IS YOU ALL INCLUDED INA .5 A WHO SHE LIKE?? TALK TO WI CAUSE CECILE SHE FEEL SHE A WOMAN A YARD
20 thoughts on “ALL MATE PAN PAUSE WHILE KAVEL IS IN TOWN”
loooooooooooooool i saw the caption too and almost roll a ground! me 100% believe she and poppy ago married. Nobody cant tell me otherwise
A so him love nuff up pan har page meanwhile di rest a dem a fight fi bed spot in Kingston..Kanema she now she shudda know wid dat cigarette voice di man nah go own she… bout busy and booked :hammer
She cannot touch Cecile in beauty, class , maturity and finances and wife quality …and I am from Trinidad.
Jamaican artist too frighten and soft FI d light skinned and soft hair catch, but what is Kavi’s ‘ talent ?’
Suh hold on deh….den nuh dus wah day ishawna a cuss di bug yiy one fi maskita suh…… But a whey di &?@$+×#!$&@% den ceclie wid fi har cougar self… Poor tings dem.
loooooooooooooool i saw the caption too and almost roll a ground! me 100% believe she and poppy ago married. Nobody cant tell me otherwise
Mek all who tink dem a go win get put to shame…Poppy nah own none a dem ..some a dem not even a get a follow back
Me go fass and find her AND likkle man have ‘MINE’ :heart:
She no fi have no mate a tal when him tek public ownaship like dat!
:ngakak :ngakak
A so him love nuff up pan har page meanwhile di rest a dem a fight fi bed spot in Kingston..Kanema she now she shudda know wid dat cigarette voice di man nah go own she… bout busy and booked :hammer
Dwrlnnn me have fi go hear da one de wid de cigarette voice
This thread is funnny as hell
:hammer :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak
MET Oooo! This notice is hilarious no backfoot!
Kavel is pretty (no homo! just truth)
Mi nuh find her cute at all. Ishawna prettier to me
nuh Dennis WET WET Cecile deh with ?
:tkp
:ngakak :ngakak :ngakak :ngakak
This post is comical fi some reason.
She cannot touch Cecile in beauty, class , maturity and finances and wife quality …and I am from Trinidad.
Jamaican artist too frighten and soft FI d light skinned and soft hair catch, but what is Kavi’s ‘ talent ?’
Send the scoop pon Kav because we have Cecile file? What you say about class????
Cecile bleaches and has fake parts.
What’s her IG name?
that’s s totally different Cecile
Suh hold on deh….den nuh dus wah day ishawna a cuss di bug yiy one fi maskita suh…… But a whey di &?@$+×#!$&@% den ceclie wid fi har cougar self… Poor tings dem.
You a trini you sshould know her talents.
https://www.instagram.com/kavellkeir/?hl=en
Her fake boobs stay bad thats all I know. One deh a east and the next one a try run weh go a west. Go fix dem Kavel. Dem worse than TiffanieTKW own.
MET PEEP DIS…Watch Pappi lil sausage a swing inna di shorts. A dat dem a war fah? Yaaaawnn
https://www.instagram.com/p/B1zIGTXlpEW/