ALL MI CAN DO A LAUGH

HAYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY BIG SKETEL LAUGH LOL …SO DI WHOLE HEAP A STAGE AND VIDEO AND SPICE REALLY DOE PAY DI BWAAY NOT ONE TIME? A DOE BELIEVE

9 thoughts on “ALL MI CAN DO A LAUGH

1. Spice soon get her very own 1-800 complaint line. Her reputation is trash, all if he’s lying, I’m more inclined to believe him over her. Spice pay the guy his money. Your wickedness has no end. Spice generational curses are real and you have children don’t?

1. Marie all tv him did deh pan mi really ina shock…………….pan stage …ina school and u mean now even a grand ? no sah mi need proof

2. That dirty gal is nothing but pure evilness, that’s why her career can’t prosper the way she wants it too. She just use ppl, chat ppl, and try to stop ppl from shinning.

3. I think at this point, we the ppl should give a million dollars to anyone, with the exception of her minions, who can come forward and say something positive about her, in terms of character and the way she treats others. Trouble deh deh! :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak

1. Mi seh mi neva see a set a people whey claim dem a fan so fool one jus call mi liard pan ig and bout anytime people send in spice mi waa rub har out …when ina today case mi really doe believe nop sah……..di way jamaican people like beg him neva one time seh mumma gi mi a gran not one time?