ALLEGATIONS ABOUT NICK PHOTO WORKS

nick

Hey Met,

Not too long link a chick Inna rockfort. May Nick’s soul Rip.Now b4 ppl run come een wid di various speculation,me a go give u straight how she tell me.

‎There was a big dance bout 2 weeks ago out deh n Nick did a tek di photos dem.Whole heap a top shottas dem did deh there a pose n smile fi di camera.Some tip off gwaan n police run een dem a di gangsters a trade bullets like wow.

Police all get shot n di gangsters dem get away.Di gangsters send message fi nick bring in di camera n is like him hitch pon it.Then the police link him after n seize di camera wid all a di men dem pon it.The same day dem made a arrest of one of the top shotta n him did even Inna di same clothes from the dance pics when dem find him.So di men dem vex n haffi deh pon di run n blame Nick n just page him n him cousin a defend it so dem done di 2 a dem sighhh.

Met she say dis a di version dat stink a East.

21 thoughts on “ALLEGATIONS ABOUT NICK PHOTO WORKS

1. But a dem did waan deh pon candid camera, dem need fi mek up dem mind and obey di road code no pic no video no social media a just so di ting set

2. If a so the story go, I HOPE THE ONE THEY HAVE, DEM CHARGE THAT WANNA BE DOGSHIT FI NICK MURDER.. bout badman DEM a coward with a dam gun…

3. I AM GONNA SERVE GOD …OMG
    ME SAH IF ME NOH BELIEVE DIS , ME BELIEVE SAH ME A WOMAN ,DIS CUM TO ME MIND SAH A WONDER FI HIM TECK SUM PICTURE WID SUM PPL WAH NOH WAH GET EXPOSE , A SWEAR PON ME LIFE !!!

4. so u wa tell me seh over puctures, REALLY the man life no value nothing?, BWOY JAMAICA WITLESS SO THE SO_CALL POLICE COULDT PROTECT HIM?, THE DUTTY POLICE DEM MUST KNOW WHAT

5. Cho me neva done my comment, what did ago happen, don’t be surprise iffa noh dem go bck to the badman go tell dem, nick give dem the camera…

6. So sick to my stomach to read this. I completely lost my appetite and good mood.

Him teck pictures for a living, if deze fckrs know dem nuh want to be in no picha tecking why dem nuh go in a corner or tun dem back. Dem own him that him need fi turn in him method of making a living over to dem for something they fully participated in, and teck di young man life like dat. F**k democracy and wipe di whole a dem out, who waan bawl bawl, mi sick of dis fckry, dem need some communist justice under dem bumbo man. How many more innocents fi dead chu dem?

I can ongle bet seh some a di money wi pay fi charity and food bank and shit is ongle feeding deze parasites wah will teck set pon wi in later years. Is a pity you caan see dem evil ways from dem young.

7. it was the same thing happen when mr wacky was killed, people come in a demand a copy of the video to see all who were there to identify people so we just destroy the video them so no police or man a road wouldn’t get a copy. when it comes to ghetto people, you have to be careful of who you filming and taking pics of because i almost thought he was taken away because of a pic he took with some woman.

8. But this would be tragic . Him a do him legit work no lose him life. It probably near so but him know the road code if someone send fi camera he would send it. Mi nah seh mi support it but yea, he would.
    What would probably be more likely is dat some police tell the bad man dem dat him give dem the camera and dem…
    Jamaica a real war zone inuh! I just want to see a pic of him alive. My heart aches for his family.

1. OH PLEASE, Y’ALL ARE SO F**KING PATHETIC IT DISGUSTS ME, A JOB LIKE THAT GIVES YOU A BMW, REALLY REALLY NOW. KMFT HIM DO WAH HIM NUFF DO AN GET COOF

1. Generally speaking…pls ask a bride how much she paid for her professionally done wedding pics and videos. Then ask a mother how much she paid for her newborn pictures in-home service…Keep in mind graduation, proms, baby showers, model’s portfolios etc etc….silly you.

9. BWOY, FIRST IT WAS A FAMILY MEMBER FLY EEN, KILL IM AN HIS CUZ, NOW A ADI WRONG PERSON’S PIC HIM TEK, BWOY JAMAICAN PPL NOh EASY ENO, U JUST WANT TO FETCH DEM A BONE, BY THE TIME IT REACH, IT BROKE UP ENNA TEN DIFFERENT PIECES…UNTIL THE FAMILY SAY OTHERWISE I WILL JUST KEEP HOPE ALIVE…

10. Not what I heard. I hear from really good source say. Nick had a relative abroad that send him money to do business and nick nyam do money and never do it. So that’s how him got killed

11. I have known nick for a long time and NICK is a good person! Yet again my fellow country men have disappointed me again with the behavior of a Beast! They have no regard for life because they don’t have no life.I believe in pay back and if that is how it goes which I pray to God it isn’t. However it is!If he is dead whomever is responsible will pay because there is always someone out there that is more wicked or evil than one think they are. I will continue to pray for Nicks safe return and for those who may have armed him!

Remember if you don’t want something for yourself don’t give it to someone else!