AND SHE HAS NO SHAME

SHE SEH PEOPLE CHEERING HER ON????????????? B*TCH WHERE?? A SAME SUH DI OLE RAPER BWAAY TRY OFF YUH AND YUH FEEL LIKE YUH WIN FIRST PRIZE CAUSE YUH A BUM IT OFF…AINT NO ONE CHEERING YOU BOO…TO DATE YOU A DI BIGGEST LOSER FI GRACE DI PINK WALLS CAUSE NEVA INA DI HISTRIE A PINKNESS WE EVA HEAR OF A MAN TEKKA WIDOUT A BED AND A CALL PEOPLE COUCH CASTLE..YUH NUH SI A ONLY THREE LIKES YUH GET AND YUH INA DI LIKES TUH… A PUT UP UP WHEN YUH DUNG PASS DI DIRT?

no shame

6 thoughts on “AND SHE HAS NO SHAME

1. Poor soul u fool fool nuh f**k…famous really???? A waan teck di “F” outta di fame an gi u one rass lick cross u non ambitious face…. damn buttu….

2. Bitch, if you is if you are a star you are a dead star, look it up astronomy 101. If man had to wait till him woman a have sweet dreams fi cum dagga yuh pon the couch weh yuh a kotch pon, dat is a nightmare. You won nothing, a “man” wid a price pon him head, and mi can bet lice pon him buddy head. Gurl, like you credit cards wid no balance, you have been declined. Bye!
    @MET, lol wid 3 likes one of which is hers.

1. :hammer

What kind a cut is dat skirt man? :ngakak

Met you need a section titled ZERO AMBITION! Or do the categories like anon suggested.

3. Met dis haffi post under several categories. dis pums travel from CA to NY to FL and stil cyan stable.