ANNETTE BRITISH DEH JAIL OO

RECAP: ANNETTE BRITISH AKA APPLE FREN-ENEMY-EX-MATE WHEY DID LIVE A JERSEY AND SLEEP WID APPLE HUSBAND..HAR HUSBAND FIND OUT DI TINGS DEM AND MOVE OUT LEF HAR WHILE SHE WENT TO FLORIDA…NOW SHE ACCUSING HAR PARTNER IN CRIME MIKIESHA OF SLEEPING WITH GREG HAR MAN……….NOW DIS MAWNIN

SENDER:GM…
Met hear sey Annette British deh a jail…

UPDATE:The husband put restrain order on her and she kept circling the barber shop looking for him and the cops saw and serve her as well as locked her up last night

34 thoughts on “ANNETTE BRITISH DEH JAIL OO

1. BAD TO BAD MET. ANNETTE DID HER DIRT AND SHE IS NO SAINT. GREG IS NOT STUPID HE WOULD HAVE FOUND OUT ON HIS OWN. MICKIESHA HAVE NO RIGHT TO GO TO GREG AND TELL ON HER. THAT’S WHAT PUT THE NAIL IN THE COFFIN FOR THE RELATIONSHIP BECAUSE HE HEARD ITR FROM PIG MOUTH!!!THAT’S Y MY FREN IS MYSELF I WOULD TALK TO MYSELF LIKE ME A MAD WOMAN AND WHEN MI TYAD FI TALK ME WRITE IT DOWN THE SHRED THE PAPER AFTER. THERE IS NO LOYALTY IN FRIENDSHIP NOMORE. I FEEL BAD ABOUT THE SITUATION NAH LIE

1. The level of deception that was going on would never make things end well with the marriage. First she did a seh Pig a lie pan har now she a seh she sleep with the husband but is because whatever she has been doing expire.

2. anonymous, that funny. Talk to yuh self like yuh mad and when you tired you write it.
    Some friends are spiteful. I am a very loyal person, all if we malice and you a dash out my secret, I will never utter yours.

3. TRUE! THAT’S Y I SAID GREG WAS GOING TO FIND OUT SOONER THAN LATER. IF I KNOW MY MARRIAGE WAS ON THE LINE I WOULD PUT MY HEAD ON THE BLOCK AND CHOP IT OFF JUST TO SAVE IT. THAT WASN’T PIG PLACE TO GO SQUEAL!. MEMBA ENUH MET, PIG A clean up nj, and ny and with some likkle waste mon. and annette a seh my girl bill and stop mek dem loose bwoy yah a spin yuh like popella. pig must a looK inna it seh annette no have no right to correct her caz she a do her thing too. BUT ANNETTE WAS BEING A FRIEND TO HER. IT DIDNT NEED TO GO BACK TO THE HUSBAND FROM PIG. I LOOK INTO IT AND SEE JEALOUSY. BAD TO BAD GREG TAKE CARE OF ANNETTE AND TING. PIG NUH HAVE NO MAN TO STAND UP WITH HER. A JUST BARE USE AND PASS AROUND SHE GET. SOME FRIEND IS YOUR CLOSEST ENEMY I TELL YUH MAN. MI FEEL SORRY FI ANNETTE CAZ AT THE END OF THE DAY ALL OF US ARE HUMANS. ANNETTE WAS SUZY HOME MAKER FOR GREG WHEN HIM GET A CHILD OUTSIDE THE MARRIAGE AND SHE WAS HURT BUT SHE ACCEPTED THE CHILD. SO SOMETIME MAN CAN MEK WE DO SOME TINGS BECAUSE OF HOW MUCH DEM HURT WE. SO I GUESS THIS IS HER WAY OF HURTING HIM BACK

1. When I heard how she tek apple man and laugh afa apple and even up to whey day she n apple still in friendship wraps she really had the house of cards coming at her. I agree annette was being a friend to mikiesha and warn her bout the man, she have her own jezebel spirit too because how can you be so upset that ur friend a LOOK OUT fi u. A so bad u want man? Pig better get it together

2. I don’t feel bad for her. You reap what you sow. He did not get an outside child that child came about when they parted the first time. Not there first go around. Think this is the last. She calling his family and 98% of us don’t like her and her obeah family.

4. Mi agree just a little tot, cause never care about her husband, and she dam ugly, she should be lucky a man tek her up and wife up legally, mi tell people seh when a ugly gal get a man fi wife them up nutten wild like them cause them feel them pums special suh them walk an gi it weh, which that was in Annette case, cause nobody else never did a pay dung, she was doing the mining backa every wine weh she gi weh. I endorse whoever tek weh the man wholesale and retail, tek him yes, after monkey cousin Annette never regard him as her husband, and what uno expect Pig to do, there is no loyalties amoung whores, Annette never give a f**k about her head back, suh we lick it off clean clean, agwaan wid it. Annette how u feel when you come back with you brand new surgery body, and the only thing u see was a blow up bed, and Greg gone flying, just like how u did a fly u pums all over the tri state, wooooiiiii, next thing, the rent due, hope you can round up some collection from you many pardner hand them, cause a nuff pardner your front did a throw, suh u must can get a draw fi pay the rent, cause Greg left u when the rent due, lwad oooo, Annette u case look very bleak, anyway as mi seh u invest a lot ina cocky pardner u draw suppose to sure mama, run guh collect. And u know an another note, a lie mi did a tell, mi nuh sorry fi u not even a tiny tot. You deserve every minute of the execution of Greg moving out and moving on, u Jezebel

5. But weh she a circle the man like shark a circle fish fah? mannette yuh shuda lock yuh legs fi a married woman,yuh did too loose wid u lossey gossey.

6. Unu happy now right, this went too far, Annette was a concern friend talking to pig about the man weh tell har him have two other woman and she turn pon har so, no loyalty, never haffi go tell the girl husband nothing, Greg no innocent either him have a child outside the marriage, but this is just sad, the girl inna jail and can loose everything, even loose har job and har nursing licensed, shit got real, damn

7. Continue to wait upon the LORD same way Princess Apple. .one by one your Enemies will falter by the wayside my dearest.

With love
    POOLBOSS

8. THIS IS JUST DISGRACEFUL ON SO MANY LEVELS! I HOPE SHE WILL LEARN HER LESSON AND IS ABLE TO BOUNCE BACK FROM THIS. ALL THESE JEALOUS FEMALES ARE JUST WAITING TO LAUGH AT HER AND RUN IN PON GREG

1. You human beings are disgusting!

You ugly friend wasn’t being faithful to the man, but you faulting other women for her downfall?!! Jealous a bloidc!@/*t wha?!

How anybody fi jealous of a scarlet letter hoe and her public shame? Who a go jealous of a relationship doomed because both parties weren’t faithful…worst the woman a friend and tek man wid de oman she bruk bread wid?!

Go sit yu ass dung! Only thing that ugly gal ago do is bounce pon couple more cocks.

9. Dem seh di husband did already suspect bout Apple husband oo…………And Annette call di whole Jamaica and tell whole heap a lie pan pig all pig family she call and tell dem bout pig a suck penis and a do sex tape.

10. Pig bad, from she little, she nah change, Annette on the other hand was doing the same thing like Mickeisha, the difference here is Annette is a married woman. And don’t be too sure seh Mickeisha tell him, cause Annette never did hide her man tekkings, only Greg never know, and when something like this happen, she get exposed, so everything weh everyone else know, them dish up, and dash it out to the man, so him hear all from man too, alot of people them a wonder how she did f**k some much man, and him clueless, so uno stop throw everything pan Pig, I don’t support her ways, but I am all for the truth, every baddi talk up weh them know bout her cause them tired a her whoring ways long time dem seh she a do it, and a high time fi the man fi cut leff the ole Zarrr.

11. No man dwl yuh mean fi tell mi seh when dem pull ur mugshot a stalker dem ago see… gal mi woulda leff dat desso see di man nuh want yuh round him lawks man.

12. Hopples need fi tek the Desert Clarks and use it beat out some

gyal claat. A pear jealous b*tches surround ar. All the big hole

obsessive gyal dem weh Apple nuh see no time nuh day. She rates

them less than zeng. Den nuh muss? Afta dem big ole gyal nuh name

Equifax. Apple mi love how you a send subs. All day everyday you

have No Frauds on repeat inna di Porsche. Down to the gyal name

is a fraud. WHoiiiiiii :ngakak :ngakak What a shady day. Where

oh where is the sunshine?

13. Unu a talk bout mikeisha bad look like unu a virgin unu never f**k yet there is three side to a story a bear lie Annette a walk n talk bout the girl the way how Annette talk nuff she talk her own business ppl a talk bout jealous jealous of wat Annette need fi tell the people dem the truth n stop call up the girl name say a she mash up her life

14. HAPPY EASTER ALL METTERS, BUN LIKE DIRT TO RASS, WHY SHE CIRCLE THE SHOP LIKE JOHNCRO, A SHE CAUSE IT PON HERSELF

15. STUPID CHUPID WOMAN GI U MAN BUN AND TELL FRIEND, TRYING TO PROVE SOMETING THE PHONE IS A RASS TOO, LOTS A MURDA IS A RESULT OF NEWS CARRYING TERRIBLE FEELING TO KNOW U CAUSED SOMEONES DEATH BECAUSE A U STINKING MOUTH

16. Annette u f**k alot just too much, the man gone, plain and simple, affta you never want your man my girl, then again cow never know the use a him tail until him lose it, or you did a play Don girl role, well ugly girl, your rass just get played by the player president, just chalk it up to the game, cause a game u did a play, your marriage was not real or serious to you.

17. Someone mentioned up top that she has nursing license, suh why would she be worried about her rent being due? Do they have kids together?

18. met u nu get the mugshot what a terrible site Annette u fall from grace greg dump u for good ,obeah finally fail u see y u must not look hype man cant wait till u fren comment so mi can leggo mi mouth warning