Charm what type of dunce girl breed for di man den get sent back to yaad? Anchor baby naa work fi yuh huh?? Or Yuh big hole must a stretch out an di man naa enjoy it….. Charm ah say she happy cuz she permanent inna him life wen him treat charm like dog.. ah one idiottttt gyal dat wit likkle self worth for she self… Yuh an Jigga ah one dunce rat bat fool an mi feel sorry far di baby….My girl Why yuh fi let wortless Jigga fi use you in farin just to dash weh yuh an yuh pickney ??
Met mi also see Jigga fi delete all him pics pon ig… Mi wanna why?
Lauud man senda maybe di people dem married an sekkle dung cause say she ave the Pitney n gawn backka yard dat wudda mean she overstay pon di likkle visa so she cah travel again so when she a say “permanent” me feel say a likkle hint she a giwii say she tun wife cause she of all person shudda know say baby naa hold man cause if so dat mean she accept say him n the ada 2 babymamaz still involve but den again Kerry hate him like poison… Charm mi big fren show wi di pretty likkle baby girl man
Di man av 4 baby mammaz all boy child an mi hear em have another Pitney on di way so mi seh 5 but em no marry charm
Sender uuuu sound dunce AF! & u will never ever be number 1 inna jigga life u ago alwayz a get hide & fuxx suh u haffi go continue stalk her page & send een shit. Charm & her baby upset you from wah day, why charm a hurt u head so much??? u want tek jigga tek him & leave di man babymother! fuxxing toilet roach yuh.
Leave charms alone Krissy did baby a mad yo you’re just hanging for the money you just like yo sis golddiggas!!!
Jigga cheap as F**kkkkkkkkkkkk em wear designer but em naa buy it fi em yute dem or babymadda so di yankee gyal silly fi try to gold dig di likkle cheap man
Is a boy baby she have not girl
So wait deh…so Jigga hiding
His f**ka gyal Krissy weh f((k dung La and F**k Gary British friend and the sista malaysia she F**k Gary so all a dem stay ova yah! Krissy u are a whole bag for all who know u. Nuh know Di baby mama but she look humble…haters!
Who is this Krissy??? The one in LA????
Someone send in a pic let’s see if it’s the same douche bag Krissy ova yah!
Send a pic of the douche bag let me see if it’s the same one from ova yah!
Mi laughhhhh hard @ di baby madda look humble but har do but not inna good way an charm Jigga permanent doormat cuz em hide har an har yute to an Jigga is not a man nobody should fight over
Bigg pussy krissy u look old and done out like u tek f**k all inna yuh face! U keep stalking mi fren page & a ketch feelings. Whoring gyal di whole a LA f**k u out bitch. Charm dont trouble people & u keep on a try offa her! U stay sending shit over here! Well Not today bitch. U a try hard fi get between the man and him baby mother bitch jigga nah talk bout yuh! Jigga nah tell nobody seh him a f**k yuh! Ol reprobate! U will never breed fi jigga cause him nuh value yuh none at all suh gwaan look pon mi fren nice clean cute son & Mad. And stop with di sikez bout daughter! Bitch u know is a son! Dem have. Continue goggle jigga balls cause a desso ur thing stop!
same whorin Krissy dat f**k out LA she look old an she a yard man groupie dat obey an do whateva she fi told har name @mizzkrissy pon ig an mi hear ah she fi carry Jigga to puerto Rico while charm pregnant me seh dem both wrong dem evil to charm and naa av no respect
Krissy a try hard and a do up di things fi try win jigga and it still nah work! Krissy go suck out yuh madda
And yes sender aka big pussy krissy charm permanent inna him life all when she & him lef & him a f**kk 20 a unnu she & ber baby permament! Cause baby haffi tek care of! & u and everybody know seh jigga love that baby & tek care a him kids!!!
Jigga took Krissy on vacation, charm where were you? Pregnant and miserable in Jamaica I assume. At his party he celebrated with her. Where were you? So since you were pregnant this year if that is so your man where were you for his party :thumbup last year?? Still hidden away somewhere. He takes her out so they aren’t hiding even when you were sitting at home awaiting to give birth he still took her out and kept you locked away in the house as usual.He gave you a baby by accident not a wedding and a house. So please stop acting as if this was your dream come true and continue to be silent like Jigga has trained you.
jigga tek care a which kids when ?
jigga tek care a which kids when was this?
None at all di girl dem delusional him big son in jamaica aint seen him father in years an mi ere him barely pay
Bitch all unnu know is careless life. Why the girl fi pregnant and about to give birth and be in a party with careless peoe like you???. If she did come to the party woth ber 9 months belly unnu woulda chat her & she did the right thing & stayed home & its a problem careless gyal go back up inna yuh madda and born over with likkle class!. Krissy mad cause when charm is in LA she haffi stay far! Krissi how u feel fi can only step foot in the house when charm in JA? Krissi how it feel fi u cant get a night sleep when charm is on town?. U need fi relax and play i role and stop get ahead of yuhself
Bitch talk bout how when charm is around u haffi hold u corners! bitch go tell jigga bout di 3some weh u and u sister give gary!
When unnu dont know people business unnu assume! Di man dont go jamaica based on circumstances!! But him big son is well taken care of! Him and him big son is very close so unnu need fi stop! @seriously u is a real careless gyal not everybkdy caught up inna di hype like u and u stinking pussy friend! As long as when she was there he was present at all her doctor visits and present when the baby was coming into the world giving her the support she & the baby need thats more important than a party or fi up & dung pon road
JIGGA TECK CARE A HIM PITNEY DEM CHARMS F**K JIGGA BECAUSE HIM HAVE MONEY SHE LOVE MONEY BAD SHE NUH RAMP FI TELL THE PEOPLE DEM HAR BUSINESS BOUT HOW HIM GIVE HAR OLE A MONEY CHARMS NUH F**K BRUK MAN N HAR GAL DEM AFFI TEK CARE AVE HER SHE USE TO F**K A GIRL UPTOWN CHARM A NUH GOODAS A JIGGA DI A WIFE IT UP SKATTA FREAK OUY CHARMS DEM CHARM F**K PON JIGGA A BAGGA TIME SHE CYAH KEEP ONE MAN SO LEFT THE GYAL A STOP FIGHT HAR OUT SADAMITE CHARMS
Exactly ANONYMOUS me cudda never fight ova jigga.. Unnuh eva see jigga Inna short yet wid him bird foot?? Plus me couldn’t laydung wid a man whe affi rub on bleaching cream every night ..nonono not my cup of tea… But den again a the bleaching mek him no look ugly.. These poor yung girls..
Charm gave birth in LA not JA but anyhoo am I suppose to feel like a queen because whenever I’m away my man name a call up wid other women?..lawd some a unnuh pussy” stomach” reaaal tranggg no wonder unnuh catch all sort of diseases! Him no post charm Eda so what does that say?? A she alone always a indirectly post bout “bae”.. Charm we know u cry many tears in that rship, u are a pretty girl but u love a certain lifestyle an tend to settle a lot for it, hope it will be worth it in the end
CHARMS MOVE YO WHORING RASS.LEF THE RASS GAL YOU F**K OUT N DONE OUTTTT!!!YOU BOUNCE FROM ARTIST TO ARTIST YO SUCK PUSSY LIKE DAWGGGG!!!A DAT FI REACH SOME A UNO GAL WEN UNO GET A MAN UNO NUH KNO FI BLOODCLOT ACK N SAVE MEK USE A DI MONEY CAUSE JIGGA NAH GO WIFE YO CHARMS CAUSE THE OLE A DI INDUSTRY JUMP INNA YO OLE SO STOP ACK LIKE YOU A WIFE MATERIAL SKATTA FREAK YOU OUT ALL BOUT WID ALL TYPE A GAL.A ONEY BRITISH FREAKE YOU OUT SO NUH CUM ACK LIKE YOU A WIFE MATERIAL N LEF THE PITNEY OUT A DIS CAUSE YOU A ACK LIKE TRU YO BREED YO CAAN OLE DI MAN JIGGA A FOOL FI BREED YOU CAUSE YO DONE OUT
Yes Krissy u definitely know what u talking about.. Charms ain’t no goodas is a likklle girl weh f**k fi what she want, not in a bad way but she target money ppl whether men or Oman, once u a f**k har u affi can mine har .. When jigga f**k pon har she just complain to ppl and bawl she can’t do a ting n if she talk too hard him wild it up wicked, she fear him bad that’s why she have to do as he says
Who dont like money? Which young gyal dont want money? If she did a f**k dung di place & brukk and hungry unnu woulda chat! Me sure majority of unnu on here nah look pon nuh bruk pocket bwoy either! & u sadamite why u over here calling people sadamite when nobody nuh suck pussy like you????
Met who raised these dumb girls?? mi ah try fi figure out who more dunce di krissy girl or him baby mamma?? at least the krissy girl naa breed yet so she can move on but di baby mamma ah stuck dealing wit all the f**kery fi life an she come like she proud to be disrespected for years to come suh an her and her fren dem must av been raised wit no real father figure because di baby mamma an her fren dem ah try to make di point that she ah get f**k first wen she wit jigga but mi seh dat should be di least problem cuz both gyal ah run up road wen him seh dweet an suck an f**k di same cocky.. no matter what order it come both get di same treatment so why di war?? share an f**k off yall dutty man together…an di baby mamma fi call permanent because she av him child but it seem like him naa respect or care for either of di gyal dem because man can love pitney but naa av di same love for di mother.. likkle girls need fi go get some sense.. KMT!
Ask charm how it mus feel to lay her new baby inna bed weh him f**k ah bagga gyal?? pink wall want fi know??
Mi look pon krissy pics and malaysia is di fabulous an pretty sistah krissy face not that cute but charm aint eda dem both 2nd rate
That’s probably why Malaysia and her husband no longer dea because she so busy f**king the Jamaican men in the streets and he wasn’t having it always new she was a ghetto girl now she’s having threesome with her own sister a family affair that wow… It’s a crazy world we live in…
Jigga don’t post none of dem at all. Jigga don’t claim none of dem. Jigga still a look him wife. Stop war ova man who don’t want unno. Mek the man war for you. Malaysia and her sister f**k Gary British and him have him woman. Charm f**k nuff man and still not get wife. Just duck and f**k. Who the winner?