Greetings…It is in my interest to find out who is Tameka Boodie’s baby daddy…I understand she was sleeping with her supposedly baby daddy Shootey fr @Yungkingzent friend Asfah aka Brits wey keep 100 bottles..Den how she one so loose?
14 thoughts on “BABY FATHER INQUIRY”
Sender – go wash your youth dem school clothes or cook them dinner. In 2017 find something better to do
NOooooooooooooooooooooo dis funny senda yuhh too bad. Loii dii girl now man. Bet yuh a dutty Sharlene keep on a do this. Yuh done a breed fi dii whoring boii and yuh still unhappy!!
Cocky juice inna question ova yasso….Hold please! Met a get sumting inna writing wid Maury suh dna stawt do ova yah dont worry miss di Pinkwallers soon fine yuh babyfada.. Mek sure yuh wait an stay tune eno awoh.
oppps shootie reach ova ya hahahah @nuhname i just cant understand y unnu a slaughter diii girl suhh?? a wahh she do yuh suh? senda look inna dii mirror why u aint slaughtering dirty Shootie afterall is him a dii caus a yuhh fury. Everyday wehh God send yuhh send in the girl lawd man.A wehh yuhh a run dung dii man suhh fah a suhh unnu ketch germs..
kara yu nuh si seh dem life sad bad… dem fi loww di girl now man… sour mouth sharlene and stink batty Tasha unu nuh tiad fi call up ppl name? continue man.. unu soon know.. watch waa guh gwan! enough is enough…
No man dem need fi come off a Boodie now man.Mi knw a Sharlene a send in dem tings yah. So who’s dis Tasha now @mumma trouble? No sah Shooty bad to d bone. But Sharlene need fi low d gurl now. Shootey will always be a fuking whore! Boodie just foucus pon u dawta yaah.
A dat fi reach whoring Boodie. she did know Shooty have him woman & she neva stop. She tink him wuda stop f**k Sharlene. Serve u right Tameka u did love trouble people too much and gwaan like you is d biggest bully. now u is d biggest fool a road
Me jus read dis I’m f**king pissed as to why diss heifer feel like sehh shootie want her either because she a breed fii him now. Sharlene get over it shootie a f**k u,boodie n MANY others and not one of unnu gonna change that dogshit. It hurt me sehh unnu nuhh gang him n f**k him up instead a try tear each other down. When boodie n him jus start f**k Sharlene you were Never him ‘woman’ caus yuhh did been have other men plus yuhh out right man wehh did a f**k yuh and shootie had many hoes. Him gf was frm Trinidad not f**king you lyaaad gyal sharlene.Suh stop talk bout diii gyal never stop til she breed it nuhh tekk two smaddi fi have a baby? BOODIE YUHH NEED to jus humble urself decide if ya stay or leff. Stop being shootie clown. It does not go well for ur image. Unnu a war ova Shootie n him a laugh wid him f**kin Frenz. I feel sorry for the children.
Carlton will forever be a piece of shit! Him fi memba sey him av a daughter!! I feel bad for Boodie, caz she was hoping that having a child would change him. Never thought she would be so stupid tho. She find gal drawz in her car after Carlton borrowed her car. wah kinda a disrespect dat…smh..Boodie deserves better. Sharlene, leave the girl alone please caz Carlton nuh want a soul. He’s a whore & will tell you what you want to hear.
Sender – go wash your youth dem school clothes or cook them dinner. In 2017 find something better to do
NOooooooooooooooooooooo dis funny senda yuhh too bad. Loii dii girl now man. Bet yuh a dutty Sharlene keep on a do this. Yuh done a breed fi dii whoring boii and yuh still unhappy!!
Cocky juice inna question ova yasso….Hold please! Met a get sumting inna writing wid Maury suh dna stawt do ova yah dont worry miss di Pinkwallers soon fine yuh babyfada.. Mek sure yuh wait an stay tune eno awoh.
sender guh summersault ina u modda pussy head way… yu igle nuh bomboclawt… look like da sender ya a carry cocky feelings hardddd…
oppps shootie reach ova ya hahahah @nuhname i just cant understand y unnu a slaughter diii girl suhh?? a wahh she do yuh suh? senda look inna dii mirror why u aint slaughtering dirty Shootie afterall is him a dii caus a yuhh fury. Everyday wehh God send yuhh send in the girl lawd man.A wehh yuhh a run dung dii man suhh fah a suhh unnu ketch germs..
kara yu nuh si seh dem life sad bad… dem fi loww di girl now man… sour mouth sharlene and stink batty Tasha unu nuh tiad fi call up ppl name? continue man.. unu soon know.. watch waa guh gwan! enough is enough…
No man dem need fi come off a Boodie now man.Mi knw a Sharlene a send in dem tings yah. So who’s dis Tasha now @mumma trouble? No sah Shooty bad to d bone. But Sharlene need fi low d gurl now. Shootey will always be a fuking whore! Boodie just foucus pon u dawta yaah.
Wat a mix up…I doubt is for Brits, caz she & Brits stop f**k longtime….A Carlton pickney so unuh can stop f**k roun d woman now!
Sharlene! Sharlene! Sharlene!
A dat fi reach whoring Boodie. she did know Shooty have him woman & she neva stop. She tink him wuda stop f**k Sharlene. Serve u right Tameka u did love trouble people too much and gwaan like you is d biggest bully. now u is d biggest fool a road
Me jus read dis I’m f**king pissed as to why diss heifer feel like sehh shootie want her either because she a breed fii him now. Sharlene get over it shootie a f**k u,boodie n MANY others and not one of unnu gonna change that dogshit. It hurt me sehh unnu nuhh gang him n f**k him up instead a try tear each other down. When boodie n him jus start f**k Sharlene you were Never him ‘woman’ caus yuhh did been have other men plus yuhh out right man wehh did a f**k yuh and shootie had many hoes. Him gf was frm Trinidad not f**king you lyaaad gyal sharlene.Suh stop talk bout diii gyal never stop til she breed it nuhh tekk two smaddi fi have a baby? BOODIE YUHH NEED to jus humble urself decide if ya stay or leff. Stop being shootie clown. It does not go well for ur image. Unnu a war ova Shootie n him a laugh wid him f**kin Frenz. I feel sorry for the children.
Carlton will forever be a piece of shit! Him fi memba sey him av a daughter!! I feel bad for Boodie, caz she was hoping that having a child would change him. Never thought she would be so stupid tho. She find gal drawz in her car after Carlton borrowed her car. wah kinda a disrespect dat…smh..Boodie deserves better. Sharlene, leave the girl alone please caz Carlton nuh want a soul. He’s a whore & will tell you what you want to hear.
oh shitttt!! Mi tink a 1 a Boodie so called frenz a do dis. So Boodie use to fuk har man fren? Wow!!
so when u post somes pic on this site and tlk a baga sumtings.. what happens?