BABY STAR AGEN

No met this ya one ya too deep after babystar f**k stacy lopez and say a har good good woman she f**k franky sky scraper plus the foreigner now the latest and the surprising one , she a f**k straydee from common who roll with alkaline , nuh wonder why she onstage a new rules yes babystar u a spread p**y like asphalt and now u de a limelight a after champs a wonder if a stradee yard a common una guh f**k or portmore pon de bed weh u and tiara sleep or if a the studio yard weh unnu guh after the show , but mi naa lie u a do road hard all when store open u still a walk and f**k a time u stop now still u can easy now.cause franky soon come by some p**y again and juggist remember them plan fi easter so calm down the pussy all your father suppose to shame a you a big top man daughter a walk and f**k like dog

18 thoughts on “BABY STAR AGEN

1. Hello her father done know she walk and sell pussy longtime cause a from she a parr in a star girl crew she a the top hore but she soon get cool man the amount a gyal inna dance a swear pon her its just a matter of time

2. @9:21 answer u question juggist name ever a gwt calling on sum loose rifraff dancehall side rd gal frm i know him so him stay

3. So shi lef the boy fr Waterford already *shit head* smh these young ladies need to get their life straight

4. Boi you people thought… if she f**k an nuh get nutn unnuh dunn har say she a f**k fi nutn. and she f**k an get sumn and unnuh still have a problem wid d gal. Remember shes still young and atleast she has enough ambition to get an earn a income. All dem gal deh weh inna dancehall a sware offa baby star inna dance? Like old lady a sware fi nyamm gumma n gamma a sware fi wuk old lady belly.

5. Her father a big don from mckoy lane him did all get rid a one youth over southborough fi har so she move like she tough and ruff more than everyone but a suh it guh when u father will kill fi u

6. She jump out a frying pan and straight inna fire a thats why she soon get whatever cause all them man de ever inna war so the war soon reach har poor granny house a portmore when man a look fi straydee (lol) so is anotheran dat pon her pickney bed ? Lord help these hustlers

7. Leave the rasta out a the argument (anonymous) cause mi naa lie a him alone did look like him want her but ole dawg like.dem.deh caa tame check her file how much man a portmore f**k dat plus nannyvile spanish town de whole a foreign as dem look like money a she dat

8. Why unuh call up juggist name Juggist and babystar in something ??? Look how far the man live unuh lov babystar name she a pressure them head a no babystar alone a tak a portmore half of the gal them over there a tekka

9. @RichKid suh because him live so far that mean nothin??? Di store weh him have a Jamaica nuh him gyal weh live deh ah run it an she live far right???? juggist deh wit every bloodclaat body simple