BAD PEEEEPU

Met this pic break the internet and this big mouth gal have the heart fe a meck video Inna room that is not her she need to let the people dem know say a share she deh a dream weekend a share room lmao
Screenshot_2015-08-08-08-28-52-1-Optimized

0 thoughts on “BAD PEEEEPU

1. Met, good morning think a she them fi put up Met har sister weh name Slimthing pon instagram thief my fren son money Met I going to send in the file. You gyal Racquel Hoquee weh file for the little boy pon har tax return and thief the little boy money but likkle thief.
    Yuh chat the whole a yuh fren dem a florida thiefing gyal racquel Hoquee Thelisma a through yuh know the girl have a good heart.

2. the whole sister a dem a nastiness all them do a sleep wid man fi money. Debbie u need fi go take care of your daughter brittney wey a follow you and you sisters footstep how much belly she throw away already and she dont reach no where inna life. bout u da a dream wkend. unno fi look pon unna kids septmber back to school morning not even school snack unna can afford.

1. yuh right cah the same Neisha she carry kerry name to har man Richard for him to get money about some man arguement weh him richard did catch she kerry with man and the wicked ole liad gyal Neisha sell out har sister fi 100USD fi the man send har, a live big life and cannot maintain it a going to rinse yuh file Nasty gyal fi mi fren son money. No wonder the husband nuh stop give her bun

3. DA gal ya weh name carry sell f**k like dog r fren weh name imprettidotcom pan IG fuss mi see put up DAT pic and tag r Inna it Mia wonder a wah type a fren do dem things deh nosa a wonder if Kerry stop sell f**k

4. R mouth big nuh bloodclatt all she do a chat r fren dem DA gal ya bad pan r mouth and love run up Inna ppl and run back a hype and she nuh c say it a run left r

5. met U need to show Kerry before and after picture this bitch uglyyyyyyyy before that mouth and face surgery a she and problem Deh big time she and him well up and up every dance in jamaica and a regular we see she and him a party up yah him a give her bottles don’t know this next man we never see him yet just know she have a fool fool man who mine her but she don’t want him and she a give him papers

6. The sharing of a room at dream weekend isn’t a crime because countless bookings were done like that, one person alone can pay out a min. of $700 with a max of 3 people in a room, so a nu like the rooms cheap at certain inclusive spots…unless she is freeloading in a room then yu have ammunition, lol.

Now back to regular dingbat programing 😀 😀

HI MET and other bloggers.

7. kerry all I have to say you friends them you keep You can live you life with out friends Mouth make fi talk an in dat case ppl a talk all wa nuh go so , just live you life