BAHAMAS BLEM…

lmao

I HAD TO BUS OUT SOME LAUGH THIS MORNING ..APPARENTLY DI MAN DEM WHEY FEEL SEH DEM A WOMAN IN BAHAMAS ..RAILY FEELING DEMSELF AND ONE A DEM GUH A ONE CHURCH DEYADDA DAY…GUH INA DI OOMAN BAWCHUME GO USE IT ..TEK SELFIE AND DEN GO TEK UP DI PEOPLE DEM PICKNEY GONE POSE WID BOUT HIM A GOD MURTHER…SUH AS OF THIS AM DI POT A BUBBLE INA BAHAMAS CAUSE A CHURCH HIM GONE INA OHHH.. DI PEOPLE DEM SEH SEH DEM HAVE NO RELATION WID DI SHIM HIM IS DUS A FAMILY FRIEND AND NO GOD MOTHER/MURTHER. FIRE A DASH PAN IT LEFT AND RIGHT>>
”Transgender standing allegedly in as God mother at New Destiny”??

”Transgender Jamal aka Baby doll was born a MAN is believed to be a woman’s bathroom”.
DI FAMILY DEH DEM NEVA GIVE NO PERMISSION FI DI SHIM TEK NO PICHO :ngakak

lmaoo
MI HAFFI LAUGH…AND MI NEED FI OBAMA AND DI GENDER PROBLEM PEOPLE DEM COME ANSA DIS………IF I FEEL LIKE A GOAT CAN I GET ORGANIC GRASS AND KAK UP ANY WHEY AND LEGGO DI WASTE OUTA MI LIKE HOW DEM ANIMAL DEH DWEET? WOULD I BE CONSIDERED NORMAL? BECAUSE SOMETIMES I FEEL LIKE A GOAT :nerd

I am laughing but how well would this sit with yall?

20 thoughts on “BAHAMAS BLEM…

1. Mi rahtid is a MAN dat? ( singing ) can’t trust people, buy my car cash, cos me know me can’t trust people. Look it fool me, and me sure it fool nuff man too

2. U know mi swear a ding dong bby mother (keniesha) when I saw the first pic, mi see why he became she because he too pretty to be he

3. mi a go home go she 10 hail Mary’s tonight and pray to god!!!! mi ina mi office a look pon di thing pic and mi original thought was “gal look good she can get some buddy” mi feel sooooo dirty and filthy after ready the story 🙁

4. Oh my n the thought she looks nice come to mind. My Lawd but u see how dem out of orda to be inna people church wid di slackness. Please I beg unnu please don’t go out there fooling no man because if gun shot reach I could not say I blame the man.

5. this is one of the better looking shims

nice and decent looking

not like the ones in Jamaica

6. Jamal coulda fool mi. You can bet how him walk dainty and speak in a baby voice. Mi sorry fi man nowadays cause dem he/she yah on a different level. Di times wi living in.

7. SMH. So family friend nuh relationship ? Better dem luv out that DLlike nuff a the man dem a Jamaica RN. If church Building did have power the pedophile pastor dem including the big big one weh rape his own kids would drop dung dead dem wouldn’t have multiple locations

8. Yes people that’s a man . You all need to see his best friend who is also a man but dress like a woman :malu :malu breast batty and all :tkp :tkp