BAMBOO GYAL A SELL AND YOUR SISTER A DISPLAY

MI SOON FIND DI REST CAUSE A HISTRIE DIS O…

Question for mr wanna be mulla so all the hype you a hype you mean fi sey you can’t buy your sister some clothes or even send your sister back to school no man the gal dem a dun bamboo gal how shi suck p**y an borrow clothes etc while everyday mr so called rich mulla get up an a hype an your family a suffer your sister a borrow ppl clothes an inna Taboo a sell p**y. You nuh have no shame the time tou tek a hype help your family an stop put on a show on social media because its all a front.

32 thoughts on “BAMBOO GYAL A SELL AND YOUR SISTER A DISPLAY

1. So Mulla get the little law suit money an couldn’t pack a little suitcase a clothes fi him sista but yet a act like him Rich an him family a suffer.

2. Mulla hype nuh bloodclatt an have him sister a sell pussy what a dawgshit an nuh bother talk sey you an her don’t talk because you love to comment an say uno nuh chat when uno chat move you bloodclatt an a next thing stop gawn like you an serena nah f**k because uno a hide an f**k idiot bowy you need fi look after your hungry belly mada an buy some clothes an send your sister bamboo back to school because all that flassing an hype on social media when you bruk inna real life mulla your nothing but one big waste u nuh have no house in Jamaica but a tell lies sey you have but u nuh have nothing suh stop tell lies an also remember you did sey you have citizenship lol but a just wey day u swearing an like a clown you inna the place an a video an video ppl an they was looking at you like look at this clown but inna real life your the biggest clown of all ppl hair bamboo a borrow suh you really mean fi tell mi sey you can’t mek serena give ypu or get some hair for your sister no man the biggest hype man dem inna dancehall a one big set of waste

3. A post like this let me memba mi nuh talk to my bro from week start! Suh mi run and guh hail up mi bredda cuz I evremembered very well how supportive he was when I was in my teens! Now, as a brother and u are financially able u should ensure ur siblings are okay materially and financially! That’s what big bros do! Nuff a dem boy yah decked out in GUUUCCI and most of their families are in shambles! We hardly have black families set up family oriented establishments like the Jews(Matalons,Issas,Mahfoods) Chinese and Indians dem! Say wat u want abt the Millwoods but i give Mike a thumbs up!

4. Bro: yo dawg video mi a withdraw some money….video mi clothes…video mi glasses…video mi car/rental..video the night sky…WEIRDO!!

5. Somebody have infection in a dem “white hole” and u let them wear yuh clothes and then tek it back from dem?
    And, how u manage fi see in har hole?
    No sah nastiness tunup ova ya

6. Everything this nigga post up on social media the other day him buy a old benz him a fi post it up,u need to bill my youth and stop the hyping and stop gwan like a Serena look u bk cause we all know a u running to her cause without Serena ur a piece of shit.

7. This nigga awww bowy waste man gal clown you need to pay back the man them there money you there hyping an acting like your rich an owe one bag a man money

8. Met i saw him at serena birthday party the other day in the shop him buy two little bottles an bring ‭a johnnybritsh was there taking pictures too but it look like serena nuh mek him post it because you know they acting like they not together but dem still a f**k all the post mulla posting talking how he’s single he’s not because him an serena nah lef an to all the idiot gal dem on ig an inna bronk wey mek mulla a trick an agwan like him have money an single don’t be fooled

9. Mulla take good care of his family ask anybody but him just dont deal up with bomboo gal base on my understanding. Mulla have nuff bro and sis so why is only bomboo gal unuh si kmt. Bamboo gal and her little friends weh inna war need to stop this shit bec all a inuh inna tower hill a suffer non a unuh noh better than non bec unuh all live inna the ghetto not uptown.kmt and anothing ting mulla dont care him go on pink wall 1000000 times kmt with all same cpmmenters lol

10. Bamboo gal is a waste gal nasty little bitch gal with suck dick an pussy for 500 ja dalla she always a talk sey her brada nuh do nothing for her nor mum but yet this nigga always hyping like he’s rich smfh

11. How mulla drop in bomboo gal and her associate lol a wah dis mon bomboo gal and di gal dem weh have unuh beef keep it to unuh self because di all a unuh deh down a olmypic garden a suffer and borrow clothes at one point and di gal in the video first ting she must did a u friend fi lend her ur clother now inuh fall out u a style di gal unuh need fi chill and stop show dem china made and made in jamaica clothes deh to di world u a act like a Gucci and LV Kmt. Dats y unuh kill off unhu self a jamaica soh friends turn enemy kmt

12. Bamboo gal and her friend fall out again but remember u all are sufferers nothing to hype with but some old moley clother weh all a unuh pass roun in the ghetto to catch man all a unuh sleep on floor and live inna board house a tower hill so non noh better than non unuh fi bill and live good old ghetto woodrats kmt. And how mulla get into this? Just asking bec mulla dont care at all bout pepple kmt

13. Dem set a people yah love Mulla eeh mon lol time wasters kmt. Mulla si unuh. If dem a sing seh mulla get lawsuit money and him noh get it yet. Soh when him really get wah aggo happen lol. Poor mulla

14. Di people dem Weh always seh mulla get lawsuit money unuh haunted or what? Unuh tink a soh lawsuit go unuh dum f**k the man not even get injury one year good and u think people just pay money just like that especially when u going against the city kmt to how unuh love people business and red eye when unuh si little money unuh just chat pure shit kmt f**king wasters. Dummys red eye badmindes Jamaicans kmt

15. Ms Metty OO, is who Mulla sue and for what? Him get the money yet or naah? Mi see somebody just comment sey him dont get it yet. Tenks for the back story Met

16. Dem set a people yah cant wait fi mulla drop on pinkwall fi hide and done him lol. And cant ever approach him when dem si him dem hold downcdem head and tall kmt leave the man alone the man have one life to live kmt di man look like Moses weh part the sea and lead his people a di man alone deh yah ok him noh have nobody yah like unuh weh have everybody to run to di man have him responsibilities and dont want to wast time on money on bomboo gal fi goh dance up all over. Di man look like him have money to wast? Leave di man star

17. Mulla stop comment talking about other sisters an brother because you don’t do shit for non of them all you do is when u fo jamaica guh round them an mek it look like all is well when its not an stop talking bout bamboo gal love do her own thing when the fact is you need to help your family not just your sister but your family the fact of the matter is that if you wasn’t hyping up your stinking self then nobody would have things to say about you but you love hype an boast about things you don’t have

18. Mulla if you and bamboo nuh deal how Shi tell we sah when yuh come dun a you an yuh girlfren that you mulla inlove with an guh eat the last time an shi sah yuh love the girl cause a long time unnuh deh and the girl alway a kiss kiss yuh up an shi sah yuh woman di brown girl dat yuh use to have on yuh ig that y yuh lef an tek dun r pics dem cause di gal dun yah cuss bout it all di time but me tink the girl dat u mulla luck betta dan dis gal dun yah kmft dutty man

19. Izzywinequeen bitch u nuh much better, who sell pussy like you? head always look frowsy like wah inna yuh cheap clothes and knock off boot dem u pop down and always a roll round inna the ppl dem party u dirty bitch when u a dig grave dig 2. Neither u nor bamboo gal nuh better. u can describe bamboo gal pussy cause the two a unuh a 2 old sadamite. Bout a u introduce bamboo gal to good things weh pawt pon u used to nothing good? stay bad like…

20. Mulla a my man an for your information a me him love care 0 bout dutty stay bad serena har house dutty har mouth stink mulla tell me that and she can not cook a my house him deh every evening ofter work fi him dinner so f**k off bout him nah lef serena smfh

21. And yes bitch ask him who he sleep after nappies campaign party mi hate serena an har frenz dem nasty serena you can suck him wood when him f*k mi done kmft

22. Not even God cant help bamboo gal much less Pore Mulla weh have a arm and a leg fi deal with Bamboo gal a croses and disgrace to Mulla family if mulla wah live him life and hype anno nobody business if look like people business and how dem operate dem self concern unuh so bad it get unuh haunted and uncomfortable

23. Izzywine u can tell u dont useto nothing good fi come a show dem moley clothes on social media if u did have anything you wouldnt take back dem dirty clothes deh and wear back you is a shit pit you dont better that bamboo because di girl ask u fi her money u a style di gal dog shit. U green like di people dem she u always smell moley and stink non a unuh noh better that none a wah dis kmt and want involve di girl clean clean bredda weh a meck pure money a foreign how u out of order soh little gal?

24. Uno a talk bout serena suck mulla dick but mulla a suck serena pussy an lick out her ass an f**k batty an as gor the person who comment saying your mulla wife an him nuh want serena thats a big lie the other fay at her party mulla an her was kissing an dancing up etc bitch mulla want an nah lef serena yes maybe you a get one an two f**k but 98% of the time he’s with serena suh guh suck out your mada idiot gal your not the only person mulla a f**k idiot gal yow mi never see a set of gal can mek man turn them inna man mascut suh

25. Go suck fi yuh madda to gyal u an serena going to a beating frm mi watch any weh me si har it’s on tell muulllaa fi hide har frm mi ok yuh a guh si

1. Bitch the only time mulla look at you is when him an serena not talking idiot bloodclatt gal mulla want up serena uno need to get a life an low serena alone an bitch you nor non of your friends can’t beat serena think again bitch an guh suck out the deepest part of ypur mada bitch all your good for is to suck an eat mulla ass mulla a fool you with ppl money