Dancehall Celebrities New York December 4, 2015 by Met Rico go tek off yuh sista pants and di gold bangle dem. **No star dis serious..di man put on a bag a bangle pan him hand and a tips over like him have on a bad dress**
Christine plz tell your son stop dressing like a woman low the shining to Apple . Damn ass look like a cartoon . Reply
ladies would you date a man who dresses in tight short pants with bangles ? Hope NO because that right there is a sign of GAY Reply
Even Penado did draw di line wid di Apple Bottoms…. Str8 faggot….bout him ah pose wid him bangle… Reply
waiiiiitttttt :ngakak I wasn’t ready.. omg mi kin right ova @ penado yuh know me gone watch it again don’t.. met ban da person yah fi me deh no sah :ngakak :ngakak :ngakak Reply
Rico time to rest this red shoes mi tired fi si yuh into it. Wi know a apple pan yuh have on but a nuh nothing a yuh sista. Reply
DISGUSTING
I CANT STAND THIS POS
WASTE MAN
but watch the pose to nuh….smfh
Batty man cant hide
Hez sexy and he knows it
Ah dem man wha dem gyal ya a fite ova!!!!!! :hammer
Lets just say di bangle dem :nerd
My bad! :ngakak
Watch him tight hole stand up.
Christine plz tell your son stop dressing like a woman low the shining to Apple . Damn ass look like a cartoon .
ladies would you date a man who dresses in tight short pants with bangles ?
Hope NO because that right there is a sign of GAY
Even Penado did draw di line wid di Apple Bottoms….
Str8 faggot….bout him ah pose wid him bangle…
:tkp
waiiiiitttttt :ngakak I wasn’t ready.. omg mi kin right ova @ penado yuh know me gone watch it again don’t.. met ban da person yah fi me deh no sah :ngakak :ngakak :ngakak
@Anon12:56pm you are a man. COMMENTING ON THIS MAN .just that comment dash it it there
Rico time to rest this red shoes mi tired fi si yuh into it. Wi know a apple pan yuh have on but a nuh nothing a yuh sista.
is this really Apple brother?
yep
Apple and r bro have the same nose deh duo
No sah. The. Bangle from i was born A wha kind a thing dat and the tight pants
But sometimes him dress dapper so mi nuh know a wah him really deh pon