BARBARA YUH TOO LIE

YOU ASKED THE MAN FOR 14,000 AND SEH YUH WANT HALF DI MONEY AND DI MAN SEND IT..WHICH IS UNDERSTOOD CAUSE YUH HUNGRY BAD…WID YUH LONGYLAHLAH !!#$^ SELF …YUH NUH REACH DI MAN SHOW AND WAA COME BAD HIM UP..A HOW YUH WRONG AND STRONG SUH? DIRTY GHETTO MENTALITY DAS WHY UNO WILL ALWAYS BE INA DI GUTTER..YUH DO ANYTHING FI A QUICK MONEY AND YUH STILL HUNGRY

12 thoughts on “BARBARA YUH TOO LIE

1. What in di @#$%^&* A blind a lead blind yasso? A how it look like seh a dirty amba har manager write dis suh, him a talk bout him wee use him car bring har. Big bloodclaat ooman nuh have a mind of har own a mek a battyboy a regulate jus choo likkle pittans. Dirty anorexia barbie yuh a big ooman yuh muss do betta.

2. The man seh is a likkle drink out and Barbara a talk bout stage show. What a bitch. Clearly she woulda get the next 7k after the event. Hope promoters learn to never work wid her again, she is a f**king idiot and liar.

1. Dem soon label har as a rass “Hero” :hammer

Youth! GO OPEN ONE FREAK SHOW IF A DIS YU A INVITE TO SHOWCASE AN EVENT 😀

3. Serve him right it’s his fault, what kind of event you’re keeping to invite Babara, what was she ging t do? As Simone says, small mind mentally, yuh caah tame poor minded and ghetto minded people.

4. Every post unnu deh pon bout waa know if a $7000 USD or JMD.dem deh a Jamaica a war ova Jamaican dollars that can be converted into any other currency including USD dis likkle small minded gal a mek it look like Jamaican money a nuh money. Now that yuh question answered please to remit $7000JMD to the promoter or Barbara suh dem can stop war ova nothing Kmrt

5. @ Anonymous 4.56 am, let me clear something up for you. I am not implying that the Jamaican currency has no value, I am intelligent enough to know that it can be converted into other currencies! I am also aware that, left in the Jamaican currency, that is still a nice bit of change for somebody.
    What I don’t understand Is why the hell these people are making up so much noise over that amount of money- the noise is not proportionate to the sum.

Furthermore, please do not come under my comments with another nonsense reply, because all now you have not answered my question, so what exactly was your point?!

6. @ Anonymous 4.56 am, let me clear something up for you. I am not implying that the Jamaican currency has no value, I am intelligent enough to know that it can be converted into other currencies! I am also aware that, left in the Jamaican currency, that is still a nice bit of change for somebody.
    What I don’t understand Is why the hell these people are making up so much noise over that amount of money- the noise is not proportionate to the sum (if it is 7K JMD).

Furthermore, please do not come under my comments with another nonsense reply, because all now you have not answered my question, so what exactly was your point?!