BASSA BREED A NEXT ONE

dear met how bassa skeng marry to scamma dolly n breed this whore a jamaia n she a hush hush it ….some gal a real snake she just hide and f**k n get duck she alll deh sham sham birthday party some gal no have no shame tree she really a carry baby for bassa skeng nasty low life scum bag suck hood gal dem real piece a sh*t dem will f**k them mother man undercover and dont have no shame how she feel she a carry a belly and bassa not even looking at she bu***t me weak

she name thick_biggaz on instagram real dutty undercover nasty gal scammy dolly stop watch kanisha go watch that dutty drunkra a she a take all a your money dont make dutty bassa n she fool you …facts !!!! watch dem a word from the wise

29 thoughts on “BASSA BREED A NEXT ONE

1. Nope, me nuh believe any other girl would sleep with this man without protection after him huh have nuh teeth and all ththe we things.

2. Breed fi Bassa??? Now this is a total disgrace. I believe is Kanisha send in this. Kanisha you cannot BREED, stop stalk di man.
    As to this new baby mama, God guh wid yuh because him nuh tek care of his children. Yuh want hype man watch how yah guh bawllll.
    Thick whatever your name is yuh will have to take him to court to feed this child. Unu nah learn!!

3. Some tings weh mi worry bout tuh rahtid ppl eat up dat and living freely…. a weh dem get the carefree ways deh from fi buy?

4. Kanisha she same one send in this story. What away you love no teeth bassa fi cause problems over him and you still f**king the dude from checkazz.talking bout you nah run down husband if a bassa you fi run down.what husband kanisha????? Look how long Laing divorce you and run lef your crazy ass and married some else girl you need help.

5. Oh god what a disgrace married last week n breath babymother number ten this week Lol unno need for go do a AIDS test n stop worry bout Kanisha …. If bassa was my man I beat him every day how him walk n f**k so with out condom n then talk bout married yo boy you love play with God All scammy dolly for take down all of ur pics off of her face book n go put some condoms up there so when you leAve her house u no breathe nobody else how much babymother you have now bassa Damn must 20 plus what we nuh know bout cause you so sneaky mon

6. OKAY WHATis it some teet gone or all gone. u see gully gone a lead all now no teeth and a 4 woman yard him pass through all rumor of wedding bells. them say no teet eat pussy good ooooo. if him use condom him buddy neck bruk, it cant tan up

7. @ Anonymous 1:59 Mi seh if she sick one more time. Di gyal dem a Jamaica a hurt Kanisha head so bad she start fly dung regular. Save yuh money girl!!
    She a stalk di wukliss bwoy and all the spend she a spend him nah look. Him run yuh like dawg wid mange and yuh still a mek him hurt up yuh head. Turn to Christ Kanisha, you will find joy and peace in Him.
    Mi nah lie duh Bassa yuh is a nasty dead dawg I never see anything like this. You worse that vomit!!!!

8. Oh god what a disgrace married last week n breath babymother number ten this week Lol unno need for go do a AIDS test n stop worry bout Kanisha …. If bassa was my man I beat him every day how him walk n f**k so with out condom n then talk bout married yo boy you love play with God All scammy dolly for take down all of ur pics off of her face book n go put some condoms up there so when you leAve her house u no breathe nobody else how much babymother you have now bassa Damn must 20 plus what we nuh know bout cause you so sneaky mon

9. Poor scamma dolly a this she get for her honey moon a new babymother And a new born baby that’s not her baby Bassa a the best husband

10. Mi wah ask Kanisha why she a hold on pon Bassa like nuh more man nuh deh bout? There’s no doubt a she send in this post. If you look pon har Instagram yuh see psycho all over her page. Come here Kanisha, we know you’re reading, what’s really the issue? You wanted the happily ever after, but Bassa a nuh husband material, yuh well wah breed but your clock stop tick. Girl, there’s somebody out there for you. STOP STALK BASSA CESSPOOL MOUTH SKENG all him a guh duh is embarrass you even more.Him and this girl been a duh di tings dem from long time. You knew about it but yuh never want to admit it, suh yuh run competition and lose. Next thing,the bwoy family a use yuh, yuh think dem like yuh? If you keep feeding them they will always eat. Yuh bring half a farrin guh gi dem and dem know di bwoy nuh into yuh, but dem tek yuh tings. Yuh set up yuhself fi heart ache. He’s never gonna be into you. Him tell di whole Pensco Street seh yuh nuh him ooman,the football club weh him beg fi tek him back know you are his money machine. The girl dem weh him a chat to know a just money him a tek offa yuh. When yuh guh Jamaica yuh hardly touch road wid him, plus a you a pay fi everything. Prettimiller beat yuh bad, Scamma Dolly pose wid yuh man, now Thick Biggaz a gi yuh headache, gwan guh sleep. Stop wasting your time. Tek a lowkey man and build a life. Hype man nuh good fi you at all. Plus look at Bassa, him look like somebody you would want to introduce to yuh family. Not even bade dat wah bade pon toppa tink mouth. GROSSSSSSSS

11. @bad & boujee well said but kanisha don’tcare and will never listen to the facts,she run go put up Laing last name on her fb page to hurt bassa bt him can’t read and write much less understand she trying to make him feel bad…….. God go with mental bassa and kanisha.

12. Kanisha dont have any friend or family to talk to her? mi feel sorry fi har. Lissen Kanisha, the Bassa that you’re in love with does not exist, you just love the idea of the person that u want him to be cause u could never really love that embarrassing, no teeth user. If the dick big and nice trust that there is thousands more like it. In the mean time buy a dildo and a vibrating wand. drink a bottle of wine or smoke some weed and use the wand on ur clit and stick the dildo inside u and heeeyyy presto! Bassa who? delete, unfollow, block, mute every number or social media account u have for the dutty bwoy. U can cry all u want but stay far from him. Never ever call. If u feel fi call call a close relative or friend and vent. Mi have a feeling say a him family a hype u up but blood thicker than water, they are his family and not urs and they cant choose for him. All if them want u fi deh wid him the choice is not theirs. probably u all a send them money and bere things and dem naah go tell u the truth cause them love likes – Coming from someone who has been through similar shit.

1. Yuh a talk di truth. A long time people a warn har. Mi nuh know a wah cause this because he is a very disgusting person. The only thing him want is to use people and when him get, him gone. The women who lay up and own him need fi run as fast as possible. The Karma weh a cum a guh worse than the false teeth weh get kick out two times. Mek him stay deh. Jungle people dem like the footballer, but as a person nuh baddi nuh have a good thing to say about him. Dutty Bassa stay deh ramp wid people life. Yuh playing with fire.

13. Ms Meth …….>>>>>>>>>> See Baby Daddy give us a new word fi the JMG dictionary deh. BREATH (as in….to breed or impregnate someone). :tkp :tkp :tkp

14. Bassa a don’t wrong you mek you own football team since no club don’t want you fi play fi them mek you own and use Kenosha money finance it……and if you looking an accountant mi good with money, I are will hold you hand and help you full up the western Union form( cause a hear you CaH read), then help you count, manage and disburse the funds as deemed fit……

15. Hello biggaz is a nobody she bout 50 a spoilas she come from. Plz don’t hype her up. She couldn’t breed fi Bassa cuz she live inna her baby fada house. If she breed she would a wicked to her self cuz right she nuh live nuh weh a rass

16. These girl don’t here how many kids he get and not minding none and stil putting themselves true this omg woman fool suh 2 Babymom have him at court . Sorry fi thick biggaz and Kanisha a breed too 3 clown Kanisha, scamma dolly,thick biggaz lol wooie all fool and being use by bassa worthless boy bruck and hungry lol

17. HIM HAVE DEM LIKE SOME CLOWN I COULD SEEE IF THIS CARELESS BOY BASSA HAVE MONEY CAR OR A HOUSE OR EVEN A BED SOMEBODY CLAIM WHEY THIS MAN OWN IN JAMAICA APART FROM A BAG OF PICKNEY WHAT HIM NAH MINE AND A BUNCH OF IDIOT GAL WHO A BREED FOR HIM N NAH GET NO RESPECT N NO MONEY N NO LOVE ….WOMAN CAN FOOL SO IF THEM GAL WAS MY SISTER OR MY FAMILY I BOX THEM DOWN EVERY DAY N RUN DEM OFF A SOCIAL MEDIA ALL SCAMMA DOLLY IF ME A YOUR FATHER ME BOX YOU DOWN FLAT FOR SO FOOL ….GAL YOU FOOL NUH PUSSYCLAUTTTT!!!

18. Suh wa if him get a careless f**k off d gal??? Him is not the first or the last. Plus a nuh recent thing that. However it nuh shake not jerk me. All if him have 30 babymother me ago be 31. Nasty Kanisha come wid something new. Germs mi not even a hide it a Scamma Dolly this. So what me tek weh yu man clean clean and lef yu fi drop dead. Bitch get a life and don’t start what yu can’t finish. Go rectify yu old pop down body. Bassa na use yu, him family only just a tek yu things and d whole world know that. Don’t get it twisted. I see something in him that others don’t. So no matter what yu try mi still na go give up pon him. Bitch come wid something new.

19. Scamma who lol. I am a shame of my brother. Me love him yes but he is not living right. Every minute is a different sister in law him tell me about. Unu woman just fool and stupid. And Scamma a don’t know nothing about you but if I were you I would just keep quiet because my blood brother bassa do not love you. When someone love you and respect you they don’t make you feel less of a woman. When I talk truth people will feel hurt. Girl focus on your life and career and stop acting like a blasted fool. You know how many girls right now as we speak my brother say he loves. Trust me I am shame of him. He always make people draw him out and him do too much stupid things in life. Why he can’t be like Claudie. And when you tell him the truth about his dirty life he want to get brite but I am older than him so mek him start it. One thing to I can say he love drama and this bad spotlight. All I can UNU protect unu self and mine unu catch AIDS from my brother to all the girls he mingle with. Mi shame God know.

20. Scamma Dolly shut di f**k up. Both you & Kanisha look stupid. The time you over the small Caribbean Island of Barbados you know how much gyal bassa a f**k pon you and a tell how much him love dem. Rasscloth remember seh a you and him next woman name Thick Biggaz in a is daughter party sham sham at the same time. Him all disappear pon you that party night and you don’t even know where he turn. Lmfao. Scamma Dolly just know seh the house weh bassa a stay a Waterhouse yuh need fi know which gyal him carry there. And you also need fi know why couple night well you can’t get him pon his phone nor whatsapp lmao. Scamma Dolly poor you. You just a next girl nothing more. And your so dump he can’t even own you to the public why? Because of his other women. He delete his fb for a reason because you use his fb acting like him and you tag your pics on his wall and he don’t want him next women dem to see so he just delete is fb. Your so slow and dumb you not even could figure that out. But I guess him pack up your head wid bare lies and you affi settle with that. Notice how all his baller friends not using nor giving you and him any forward because they all know what’s up. None of his friends them rate you.

21. No to rass a yah suh nice Scamma yuh fool eeh a focus pon kanisha and bigger jumbo Roach in a yuh spoil milk lmfao. Kanisha days done wid n she done get use and she a mascot longtime. Scamma yuh a focus pon di wrong person. And den again yuh will get so confuse caz a nuff gyal bassa have. Scamma a weh yuh think a you alone and you is wife . Scamma just gwaan enjoy your short time and di f**k weh yuh get caz yuh soon get trash n dumb like kanisha to. But yuh nah get di f**k now caz yuh deh small island weh yuh hype n trick people pon fb bout big foreign lmao. Just make sure you know weh ur oh so fake husband bassa deh all the time and mek sure him deh near wifi fi you get him pon whatsapp. Caz last week when him lock down a mi friend yard mi sure know yuh never get him lmao. Poor you the next dumb ass to get use and abuse. Unu favor idiot one f**k and unu start talk bout wife and bae, boo. Make sure yuh don’t stop write that when yuh find out who yuh really deh wid. Bout u see something in bassa a mussi di demons them yuh see in him. Damm idiot

22. I’m close to all these people. First of all that stated Scamma Dolly wrote it. That’s a lie, she doesn’t even go on pink wall. Then again the thing about his sister posting that’s another lie bcuz I just spoke to her. And another thing the person that post it never even spell her name correctly. In truth I’m the fact of this matter it looks to me like Kanisha wrote this. She needs to stop making fake profiles and stalk people. Girl it’s time u face reality bassa ain’t never gonna want u bk. So stop drawing people in ur animosity