I watched a video with Aidonia this week and I was not as entertained as I was with this video of Bounty and Beenie. Some of these artiste still nah get how fi bring vibes to the stage
10 thoughts on “BEENIE AND BOUNTY TO DI STAGE AT SILENT HILL”
I will give this tune fi tune to Bounty just because mi couldn’t concentrate cause one come inna flowers flowers dusta and tie head.. no sah…dangle come back fi yuh man.
mi fuljoy di video di old head dem shell it loll
Mi nuh stop rock and dance, Good vibes, I love the unity. Killa dress real nice, Beenie yuh stylish breda , lol. I’m a fan of both of dem
But wait deh, is a dress or night gown Beenie a wear? Mi love the vibes still, this deeppp!!!
Beenie brand back my
Mi love it yesssssss
I will give this tune fi tune to Bounty just because mi couldn’t concentrate cause one come inna flowers flowers dusta and tie head.. no sah…dangle come back fi yuh man.
PURE VIBEEEEESSS! I WOULD LOVE TO TAKE IN A SHOW LIKE THIS!!!!
Oh Met this video sweet mi you see!!!! Pure vibes I had to cast on to the tv!! Pure vibes!!
Yes a so people fi spend and get dem money’s worth
Nah lie mi nuh stop rock inna mi bed. I fulljoyed it from start to end. I loved the energy and vibes. Unity wi seh