BEING CALLED A WHALE AND NOT BEING ABLE TO DEFEND IT

0 thoughts on “BEING CALLED A WHALE AND NOT BEING ABLE TO DEFEND IT

1. Yuh know Nikki must not call nobody names. Is like she tink just because she embrace her many many flaws and find comfort in being the first to call herself ugly, she tink she can style up odda ppl. I don’t know what ppl see in her that is so funny. I think she’s obnoxious and mean. Nikki ur grown and mi sure u have this woman’s number, so you could call her. But I don’t expect anything from a pig but a “grunt”. A new year do better man. I hope FireReds paying you plenny’.

2. Mi nuh condone dem slackness here,di followers just as bad.Just read di comments and just tell her fi lowe di argument and done.Mi glad mi is no promoter.So if me want keep a party,how dare of me to keep it pon mi “peers” date as weh Vini she seh, lmao..Uno cah share?..For the record Nikki Blaks,u don’t worth more than $50

3. Good Morning Met,Metters,Peepers nd Others…
    Elizabeth did the right thing by coming at her as a grown woman wid respect and telling her how to let dem luk into it but mi bcuz dis gal nuh use tuh ntn she a cum gwaan fi get few likes nd chee likkle lol,dwl etc….de girl cuda ansa but chue knw betta she jus a duh betta nikki gwaan like seh she feisty more dan anybody else wen she funny she funny but she must knw wen tuh…wen yuh can actually walk inna wally british weh new tuh dis but going places nd being paid rite den yuh can bark up yuh just dung a Florida a gwaan like seh ppl from around di world a link yuh nd ting…guh ez cuz yuh nuh up deh like dat,humble man

1. Bun mi fi har Simpli.She funny yes,there is a time and a place fah everyting and then it wasn’t.The girl calmy a explain harself and she a hype,fi wah.Beach whale can lose weight Nikki,memba dat and still can look pon.She just a gwaan and gwaan fi no reason.Keep u dance pon fire reds date my girl,dem nuh have rights to di calender,GTFOH.Mi just no get it,if my birthday is in May round Memorial weekend I dare not keep it that time cause Twitch,Jagga, British,Doza,Tracey have dem party dem time deh and dem a 1st preference cause dem a ICON,Lol..uno come een like a load a shit

4. SEEKING ATTENTION IS WHAT I CALL IT AT THIS POINT NIKKI,YUH SAD BAD A THE TRUTH,THE GIRL NAH LUK SMH
    Nikki Mumma Blakks
    3 mins · Miami, FL ·
    Princess Elizabeth Castle U SEE HOW MI BEG FI NO BODY DRAW OUT NIKKI BLAKKS TODAY AND U REALLY DID IT….WEH DI MUMMA PUSSY BLOODKLAWT U COME UNDER MY GOOD GOOD STATUS WITH YOUR F**KERY WEH MI A PAY RENT FAH YOU SEE HOW U MISERABLE NUH BLOODKLAWT…GO TEK SET PON U BLOOD COUSIN WEH F**K WEH Andre Pantyman FROM YOU WEH U USE TO WORK HARD FI MINE WITH BLOOD SWEAT AND TEARS……DONT F**K ME GO F**K U F**K U SELF….NIKKI BLAKKS IS BACK….WEH DI F**K DO YOU
    Like · · Share
    Nikki Mumma Blakks U LUCKY U BLOCK MI DEM WILL READ IT FOR YOU….U SEE HOW U LOOK LIKE WHALE WEH SWALLOW JONAH
    Just now · Like

1. Mek Nikki Blacks gwaan weh she ah guh….bout man gi har $100 fi lunch money. Ah dat dem sell whale food fah suh shi jus blow har cova wid har low-life self. :travel

5. WTF ARE ARE PEOPLE PAYING THIS OVERGROWN GORILLA TO HOST PARTY WHAT DOES SHE DO BESIDES BRING SHAME TO WOMAN KIND AND JAMAICANS AS A WHOLE DEM MUSS HAVE MONEY TO WASTE FUNNY OR NOT BITCH IS GETTING TOO OLD TO STILL BE ACTING LIKE THIS

6. Nikki u r a bully and u think everybody frighten fi u.Now why would u think the girl put u pon pink wall? U know is not she but u pick her,why? One a di same hypocrite fren dem weh u have a reply to u ugly ass put u up ya.Why ugly ppl luv gi chubble sah lawd.Come off a di gyal name,look how much enemy u have,di gyal nuh bizniz wid u $45.99 hostess job,caws a dat u worth.Bout u man gi u dat fi lunch money,bitch please

7. SMFH…. Is this how grown people carry on when they suppose to be conducting business! Apparently there was some miss understanding between both parties and I don’t see why this Nikki person couldn’t handle it as an adult and contact this women and ask her what was going on before going off at the handle… Also why are all these people having parties at one time, why not work together and share the pot instead of steering up drama… I know some people might attend some and not all or may come and support them all for a few hours but no promtor should but the people in that type of predicment that they have to choose that’s not fair for the party goers.

8. a who push the stick in a Nikki blacks cage and upset the animal ? Hurry up somebody go down a flea market go buy a bunch a ripe banana fi calm down her ugly bloodclath kmt

9. Nikki blacks a defend fire reds party date and when the video man did put him party on her party date it was the same reds call the video man and ask him how him not book for him party and that nikki fi move har rass cause nobody can’t claim no date and him reds went and go play at the party not only that met when nikki call reds a cry bout her son in jail it was reds a tell ppl how nikki blacks son get catch with the gun that kemone and him a laugh bout har pussy must a bun har met fire reds is loyal to nobody but him self him only a use har to trouble ppl

10. Duppy know who fi frighten cauz if a did some real hot head smaddy she past fi har nest wid suh, she would be in for a rude awakening. I dont see wah d lady do or seh fi dis vermin a behave suh.

11. Nikki Blacks so rude and disrespectful and get away with these nasty comments because people are afraid of HER MOUTH. This was totally uncalled for and I really respect how the girl handled with class, don’t feel bad girl believe it or not a lot of people dislike and don’t rate Nikki but them can’t bother so they uphold her foolishness. Kmt

12. i blame princess why you gone plan party with michyboo this gal just left ny and come back a florida wid her crossess self low this bitch man she ask you how much to pay nikki and you tell her and she was the same one who carry back the news to nikki two old dog shit dem you too nice to ppl nikki go get a life and hold several seats

13. I wish that ugly bitch would try me, it about time somebody bust monkey black face, look at her too, she need steel wool to clean off her rusty crusty dutty face going around disrespecting people and getting away with it. People need to stop embrace her with the bull crap she be doing, I am a regular party goer and i really don’t see how it is relevant for her bullshit and why people waste their money for her to waste people time, am shock to now realize she really get more than $20.00 she don’t even worth that much..ugly nuh rathid. She always look like trailer trash in her ugly thrift shop wear and left old clothes.

14. I totally agree and respect the way how she responded to Nikki. No need to feel ashame girl, Nikki is a nasty mouth, hideous attention seeking woman and I don’t know the lady but hated how Nikki disrespected her.