BELLY BREEDING…SPREGMENT PROBLEM

How you know fi hold your man but konsequence breed a different woman? same so Chris breed a different gal when you and him deh and every day yuh cus the girl and look war with the girl. now you a hype and konsequence do yuh the same thing. Doneisha friend pregnant and it a mad yuh! You can’t even talk cause u ago lose the work to manage the club. The music career Stubborn. You don’t sound good. See it no good fi f**ky f**ky n dash weh belly when yuh young see now u can’t breed.

N1-Optimized

N2-Optimized

0 thoughts on “BELLY BREEDING…SPREGMENT PROBLEM

1. De girl a sey nadesha starr man name konsequce him breed a next girl donisha friend .nadesha did deh wid Chris blingas and him did breed a next girl so a same thing a reach nadesha now .wonda if she Caan breed cause she about 30 and no kids nothing konsequce a bathe Inna de drugs money and de clothes store lock dung de club naah gwaan wid nothing and and a only 1 song she have wey can listen to .All a de star gyal dem life sad all baby star inch up Inna de 1 room and dem gyal deh whole money and don’t put it to good use .well nadesha mumma hush so it go when yuh man cheat pon yuh and de gyal buss a breed it sticky …well atleast yuh fix up yuh place and him buy yuh de tiida and de van well I don’t know if a yiur name still

2. Starr gal dem fuk nuff rich man n no Mek use a it nadesha Mek sure u a stack weh konsequence drugs money cuz him no rate yuh n mi hear frm gud surce him luv dah girl yah weh a breed

3. what happen to aby strr and da ret of dem long timemi nuh see em a bum dem front like dawg pon da grung…a jus nadiesha along mi see a pare wid new girls…jah kno dem life sad tho all dem skin out and bumming deh an nave nuthin fi show fi it but pikney ,clothes and shoes ..these girls need to get their priorities str8888 dancehall cant be your everything and lef wid nthn wen new gal cum bout… all e lu luggo she she tan bad eee da odday mi hear she a breed ,which man wudda li dung wid dat? wah mek she can tan home wid her pickney dem …dem dancehall gal deh sickenin and tan bad like..kmt

4. Di starr gal dem pop down…dem nuh stop bad mind each other, big up stay bad alisah starr,she keep her RR last weekend and a only one a di starr gal dem support her…konsequence and him gal mek sure keep party in a di club on di same nite of di round robin and flop out alisha RR and yet still dem sey dem a fren…di starr gal dem f$#k out and need fi go sit down and give dance hall a break. Alisha u need fi know sey ashley starr nuh rate, nuh body nuh rate you but every party u jump up wid dem…alisha u life miserable go watch di police boy weh a f**k pon you although everybody know you a f**k down di place pon di police boy…get uno priorities straight…You RR flop like u alisha starr! Now everybody a laugh at u.

5. First thing sender you so hurt like you want nadesha life. The girl bloodclat happy living uptown in your good nice and clean apt have her club running and her liquor store plus her music career great. So how you a worry bout somebody that’s doing good. You see her everyday do she look worried NO ok so mind your f**king business. Go find yourself a great man like nadesha that a take good care of her. She no need fi watch no man bloodclat hood SHE WATCH HER MONEY. Stop worried bout ppl that don’t give a f**k.

OK so him breed a gal what she get but just f**k nothing not even a bloodclat car no business no live no where pls sender don’t do this to yourself because you ago mek yourself look bad .

Nadesha get house car and business when man want you them do the things them for you so go take a page out of nadesha bloodclat book bitch before you go f**k ppl man.

Next thing every man bloodclat f**k all the f**k him f**k him still not leave nadesha that’s a him woman fi life. So go sleep.
    Go get you money up like nadesha tek a page out of her book .

6. what is the news on nikki chromaz weh a friend wid Dancheall queen cher weh a skinout ar crotches pan every stage weh man puss goat and dog a step up pan. she all ova instagram a buy followers like it a go outa style an she a ketch up. a neva see a yung gyal weh ugly suh seh she a bleach fi look good. me hear seh a scamming she ina an a pose ina ppl clothes like she buy any an a recycle mermaid hair dem. to how dem deh a party everynight, dem soon look like me granny prim prim before tiem. please find out about it an tell me.

7. all d gully rat star gyal dem good fi do a tretch out dem tinking crotches ina video light dats why no man nah rate dem cuz dem nuh hae no pride or ambition. dem is a disgrace, i don’t even see dem a females but dogs because me nuh know if woman can behave dem deh way deh an expect man fi rate dem.

8. Nadesha life a de best out starr cru mi naah lie. Mi did tink a portmore she live and she get a car still de liquor store eva empty so mi nuh know and har music sound just like ne odda dancehall gyal …she nuh ready.barbie star and de diva starr she live wid dem people dem don’t drive dem don’t work just f**k fe hair and phone ..no man nah wife dem ..lawd mi belly woii mi rate nadesha doe abition up and chanel star and stacy star dem gyal deh nuh Inna de Rae Rae baby star she need fe go school and use some a de money buy block and cement ..mi hear sey a mattress soft like porridge same friend dem chat gar not even a bed room set she nuh own and de bed ole

9. Nikki chromazz she live Inna cheap clothes she nuh own nuh har room eva smell bad and a pure repeat clothe dung a town she wear fron Rickel lef har she just a f**k dung de place she all deh wid de bway wey sing tom cruise wey deh wid everybody …dhq sher unno low de girl a soh she mek har money so if she waan tump out har ole unno lef har she a lose rating cause she aek dutty Niki inch wid her buss up body crawly bang belly nikki wey not even a propa dressa all she do buy hair n mek wig .mi nuh wear back hair 1 time wear dat a hot gyal dem sad doe

10. From b4 I was born star girls dem Inna dancehall a f**k it down and dem life can’t better all dem f**k fa a clothes and phone no man no want dem nadesha dont own no club or liquor store konsequence live a Canada with him wife and a she a run it and a drive him car she love the man more than r self if the man ask r jump she say how high she have to know about all a him woman dem and accept it bcuz with out him r life to the ground none a star rat gyal a nobody, Alisha no stop mine the police man with r store money the man live with him wife an deh wid one a di upsetter gal sister a Forenn him no want Alisha a the money and f**k him want she pose up with the man on ig more than r son weh no look like him have a father, every pan a knoch diva and barbie deh deh and falla Diamond goodlife and the gal Inna r good job no man den gyal yah sad bad den love take ppl married man and act like den a goodas

11. All a who a comment as if them know the girl them life unuh dunce nuh bloodclaat parasite unuh be all up in ppl business and unuh f**ky f**ky more than anybody else.nuff a unuh a dead fi hungry so why hate bitches get a life bcs unuh a suck cocky under table and a gwaan like unuh a somebody so go comment on unuh own life and leave ppl life and business alone jonhcrows

12. Starr Girls dem ting wata dung longtime … nobody naah luk pan dem diva , barbie n Ashley WORTHLESS LIKE DOG ! Dem jus dweet fi di gram ntn else a doubt it if none a dem even have no subject weh dem cud a guh luk a likkle job or supm … dem is all a bout clothes , hairstyle, bleaching n phone NTN ELSE ! DEM JUSS HYPE WID NTN BACK A IT ! mi nuh know a how dem love portmore man dem suh sas Christ man unu madda neva tell unu seh “nuh tek nuh man weh live inna unu community ” di whole lot a dem naah live no life whatsoever kmt