BELLY CYAH HIDE ISHAWNA

ISHAWNA OOOOOOOOOOOOO KAVEL IS HERE AND DI PEOPLE DEM COMMENT SEH DI BELLY IS DERE WID A POPCAAN AND YUH QUICKKKKKKKKKKKKKKKK SHADOW DI BRAKE AND DELETE DI PIC!GYAL MEK YUH BAD SUH? A SHOCK DEM SHOCK YUH DOE? MI SEH DI PEOPLE DEM RUSH UP UNDER ISHAWNA POST AND ASK HAR BOUT DI PREGNANCY AND DROP DI POPCAAAN..ISHAWNA DI PEOPLE DEM SEH YUH USE A FAKE PAGE AND ANSA DEM DEN DELETE………BUT DUE TO HOW DEM A MOVE FAST DEM CLICK CLICK………AND RITE TO MI INBOX…YUH KNOW MI DID A WONDER HOW YUH FACE LOOK SUH………..MI DID A WONDER HOW YUH LOOK SUH STRANGE TUH DI FACE AND DUS A BROAD WHEY SUH….NOT KNOWING SEH DI STREETS A GIDDY UP WID DI BELLY STORY………….ARE YOU READY FOR YOUR CHILD TO HAVE A STEP MOTHER MISS? CAUSE YUH NEVA IN LINE NONE TALL AND YUH RUSH UP AND CARRY DIS BELLY………..AND DI MAN NOT…I REPEATING……..NOT LEAVING HIM WOMAN SO HOW YUH A GUH MANIJ?

28 thoughts on “BELLY CYAH HIDE ISHAWNA

1. But a whey di @$#%&\€£$&. Hold please! :rolleyes: wha yuh seh???? Breed???? A breed yuh seh???? A doe believe dis it’s cyaaah chuet. Hold please! Suh a who breed har???????? No mi affi guh call dung crowd pan dis…wha yuh seh??? Suh is who a di faja???? Ladadeeedada. Suh????…….

2. Suh den goodie nuh dus did a war bug yiy fi di adda bredda deh???? Dis yah pums a get dealth with a way…issa raffle breed??? No pan a seerus level. Suh gal affi a dress back yah nung an such wid di hide belly :ngakak :ngakak heylp oooooooooo. Goodie naaay tek plan B suh a plan D dis. Mi cyaah badda.

1. All u dogs do is wish bad n chat baaad abt ppl left the gal alone if she wnt breed fi dog a fi har business tht I bet a lot a unuh tht a chat har not doing better than har I hate bomboclat pinkwall I hope tht this bitch post har business to old dogshit unuh go look a life n left off a ishawna unuh a act like shi borrow unuh pussy set a johncrow a becuz god no tan like man fi lock up some a unuh dutty mouth wen unuh sit n a chat bad abt ppl becuz unuh not doing better than the person unuh a pull in the pit u go goodie baby a blessing n fi all a u bitches tht pulling ishawna in the pit I hope all a unuh bring unuh belly n no eat none

3. These people are careless! so they just go around, sleep with everyone and not protecting themselves or taking the necessary precautions?

Ladies do better man!

4. Hear deh??? Ishawna couldn’t maddddd Outta har rass mine fi breed fi poppy!!! Nope no believing this one. Gal pickny fool but no so and really know how much ohman pappy abbbbbb????? Nope liesssssss. Issa mad gal this?

Original bubblelikesoup

5. @Latty me no believe this one either ishwna would not carry that belly fi unruly boss… trouble deh deh, this no safe, call the ambulance deh :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngacir2 :ngacir2 :ngacir2 :ngacir2 metttyyyyyyy this a writingyou puh dung up top no safe, mine you make police lock up over yah ooooo. FIWB
    Pappy a whey you a carry inna you pants a mad off ppl gal pickny so? Me say him look like somebody whey just jump inna bed wid him Dutty clothes from road and no brush him teeth and diss go sleep, man look like him all drool and likkle gal complain say foota cock up him big foot snoring? This anno true :sorry :sorry :sorry :sorry lef me all bipolar to rass from laughing to crying what’s next?!….

original bubblelikesoup

1. Bubble mi dun bipolar aready suh yuh can imagine wah mi ago choo oooooooo wid dis :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak Mi seh bubble mi tink a did foota loose di whole time but afta mi see how dah gal yah stay foota dodge waah big dutty tinking bullet…gal wus gonna be wife an now affi sekkle an share wid a next gal life ooooooooo. Bubble suh she cuddnt pop 2 sumting wrong wid har throat bubble? Bubble dis nuh look good. Bubble right now all some tickets affi guh print caaah we nuh know wah gwan an who yet. A guess she seh gal a get ring suh she a get baby oh jeez what is dis bubble?? Suh bubble she naaay hear lexxus song??? Bubble a wah she ago duh??

6. Maaawning JMG!

So MET! Oooui?! When de picture did up wid har inna de S & M black sinting de adda day pon IG and har bell look like young kid goat IS A KID SHE A CARRY?! :hammer :ngakak

1. Yes o and as di person bus it up she so shock she delete the picture fast……fi no reason lol..sheran a pregnunt yuh pregnunt no mama

7. I went to look for the pic and she deleted even the one with the leather outfit she wore wah day and clash with dovey

8. I heard from a good source someone who is her friend saying she allegedly is planning on an abortion that’s all I can say for now ………..:.so stay tuned folks this belly might not be here by next month woieeee

9. Di mount a gyal poppy a grine, somebody woulda muss breed to rass. Yoli, kavel, Cecile,Sean Kingston sista etc. No sah. Hope yuh ready.

10. It is unfortunate that as someone posts a negative about her EVERYBODY ELSE believe.. What if its not true? why ppl must be like this… Ishawna , as much as I don’t fancy your lifestyle, I really hope its not true unless you want a child right now..here we are judging your life while some of us have 3 , 4 baby fathers … Is it a crime to be pregnant if ppl don’t get to say who the father should be ?

11. If met seh it, something mus guh suh.
    It would be her biggest claim to fame yet “Popcaan Baby Madda”.
    I agree wid somebody from earlier, Poppy look like one boy weh jus jump inna bed wid him duty clothes.

12. “Birds of a feather…”

“while some of us have 3 , 4 baby fathers”

Catch belly culprits like playing defense lololol Catch a condom, pills and morning after pills instead of team defense.

13. :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak

The time unu tek and a down vote unu should tek unu finga and go cork up ishawna big hole and poppcaan leaky buddy :maho

Dumb asses don’t even know who Lil John is to rass and a defend dancehall mattrass! :ngakak

14. Facts! @ anon12:38 i dont get why nobody in this site likes her….like all she does is mind her business and dosen’t bother anyone!

15. Ishawna is over here reading all the comments and thumbs-down some comments. Fava fart, she have the belly, not sure if that can dash whey again, might gone too far.

16. The Ms. Lou disreapect will never die for US over here.

Dat gal will never ever ever measure up to a status of respectability to earn any privilege fi diss any a we cultural icons. N.E.V.E.R

17. Me na lie this gal ya tek too much in the music industry , she was with foota then joe and scatta then she go masika then poppy har name call with all alkaline plus them say bounty griine har before she get hot , the list goes on , a really one waste ..pretty hoe need some adjustments on her life