Belly aside fi now …a whatever that bleach out scarey looking ting dat in a glasses….pupa jeezas tek di case an gi mi di pilla Good mawning…. Reply
The theme of this dance mus be Pop Dung….Wear your scariest outfit edition. This couldn’t be normal dress up fi dance” Reply
that man look like when them throw hot water pan chicken foot fi strip it, n da gal deh need fi get a mirror tan bad man……i seriously think jamaica needs a mobile bellevue truck to scrape up some of these mofos Reply
Belly aside fi now …a whatever that bleach out scarey looking ting dat in a glasses….pupa jeezas tek di case an gi mi di pilla
Good mawning….
Good Morning All.
They say confidence is key. This is one very very confident couple.
#Yikes
The theme of this dance mus be Pop Dung….Wear your scariest outfit edition. This couldn’t be normal dress up fi dance”
that man look like when them throw hot water pan chicken foot fi strip it, n da gal deh need fi get a mirror tan bad man……i seriously think jamaica needs a mobile bellevue truck to scrape up some of these mofos
Cho mi want fight di 2 a dem u c cho mi cnt badda dwfl
Murder WTF Dina both a dem is a hot mess KMRT
:ngakak I’ve never seen ah more perfect couple :matabelo
Wooie mi eye dem a hurt mi watch di two mad couple
Baxide! A wha dat?