BERRY SEH A LIE LIKKLE KEV A TELL PAN MARVIN

10 thoughts on “BERRY SEH A LIE LIKKLE KEV A TELL PAN MARVIN

1. See what him say him know marvin long time. How Marvin know so much battyman is the question. This one a go harrrrrrd

2. Mi tired fi tell people long time say Marvin is not a batty man, if the real long time batty man then run Marvin file, come back with the verdict of not guilty of being homosexual, gay, or bi, so me know fi a fact say, Shebada, Amba, and now little Kevin just wanted to tarnish his name, because him not giving them the time of day about them fish fantasy about him. But you know what I find funny is how much people willing to believe them, and you have people in the know, keep tell uno sah is a lie, but uno choose to believe the demons them, especially women, take sides with them, not knowing how much them hate we for the thing they want most which is our vagina, you notice how them can class it how stink, dutty, stretch out and old nine yards, then grudge real women, and I hate undercover batty man, because to me they are the worst, but if I know a man is straight, I going to talk up, I won’t stay silent, just like if mi know a boy a undercover batty man, mi a boss it out, but yea, Marvin is not a batty man, so just let it guh, because when little Kevin come live and say it, mi come out straight up and say is lie him did a tell, because I got words from the people that would know. And all of them say it’s a lie, it’s just a crush most of them have for him, but on a real, no one did it with him in reality

3. But anybody who believed dat batty bwoy Kev stiffle dem conscience. A lie him a tell. And me hate Marvin like a dose a poison and me see that

4. I DON’T BELIEVE IT, @SKETELBAM IS RIGHT, THEM SEEM BITTER BC HIM NAH ACKNOWLEDGE THEM. AND IF HE WAS WHY THEM FEEL THE NEED TO OUT HIM, HE IS NOT BOTHERING THEM, IT JUST SEEM LIKE A CONCERTED EFFORT TO TAKE HIM DOWN IJS

5. Just having these ppl a call up your name is bad enough, no matters wedda dem a tell lie or truth, if you a decent smaddy dem kinda ole cruff yah nuhfi hab your name in dem mout. I couldn’t even get through a full minute of this madness. As mi always seh, I will interact with a gay person on the human level, and do what good I can fi any deserving soul in need, including a gay person, but we can’t be friends, NO, we just can’t be friends, I can’t handle dem levels of melodrama and hyperactivity yah.