BETTY DI MAN BABY MADDA SI DI VIDEO

**DI VIDEO CANNOT PUT UP O BUT BABY MOTHER HIM TING REGULAR SO NUH BADDA WORRY TUH MUCH*

Now met this gal from Tottenham them call ugly Betty a f**k the ppl them baby father and a talk bout fi him p**y . Betty u have a baby and a three man a f**k you u have the little boy. A Hackney the African man and now u a take the girl baby father ugly no bl****th bout u have 3 man .

10 thoughts on “BETTY DI MAN BABY MADDA SI DI VIDEO

1. Met mi see the video ugly betty aka Simone nuh have no shame she chat to the baby mother all sell her half price stuff and a fuck the man all the. Baby mother fi left the dutty boy cause him did ah fuck ugly betty inna her batty. So him is a batty man cause batty a batty. Ugly betty a fuck from she under age suh she nah go stop she cyan help herself.

2. Where can I see the video. This ugly gyal do surgery an swear it a void out that she’s butt ugly an looks like a horse. No wonder she a tek fuck in her batty that’s all she’s got going for her. Yukk

3. Simone a Trudy n her dirty fren them put this up
    Trudy u a dog shit stop walk n follow up pink wall u is a nobody u a fight fi a bust n still can’t buss
    U no see your business a spoil u have a beating fi get very soon watch n see u life so sad and unhappy bitch

4. Simone u pussy no cute thou a d ugliest pussy me see fi the longest while now. U ugly n favour when leather shoes wet n dry bk in a sun a so u suck hood mouth look crawny hole gal . U pussy look battered n disgusting girl

5. Dirty zero gal Trudy wid d spoilest batty inna a england u have a piece a shitting fi get u see. Wait for it, bout u a run a put up pple pon pinkwall. Hope batty mouth suck hood Muffet can help u.

6. No Ugly Betty all u brave bad fi a mek bwoi a video U underneat weh look so.
    Fi a young gal under u look beat out n batta batta up fi true. How old are you again? A only Lady Gangster pussy allowed to look like that!
    Ugly Betty u have a old Oman pussy stop mek d bwoi dem fuck u inna light n video it! It nuh look good.

7. Dutty Simone and nasty shev yuh cyan do Trudy nothing. You Simone mouth and pussy done that’s why yuh a tek fuck inna yuh batty. Shev you nuffy talk because you played out fuck out and done out a just tru your video nuh touch road yet, man face stretch out body shev weh mama bird pimp out to pele please to leave Trudy alone.

8. Trudy u bby father say u mouth stink no bloodclaat gweh! Shev pussy a mad u, everyday u get up a call up Shev name in a u dirty mouth. U bby father hate u pussy a Shev pussy him want.