BIG DOG YUH MOUT LAWGE

So big dawg how you one wicked so after you and your friends have babystar all over the place in a December a party and follow her link up her farin man them u out a road a style her how she go too hard and how she one can f**k so and u shame cause u think she better than diamond but she worst after two a the man dem a you give her to f**k u need to stop it and done with the chatting cause a same way u did a talk say diamond hole big and yet still you wife her up but wait till the man dung a Waterford reach to u

15 thoughts on “BIG DOG YUH MOUT LAWGE

1. Big Dawg is one big sissy him chat everybody and nah talk how him mouth stink like shit . Him show everybody Diamond naked pics and talk how she suck him hood but him nuh talk how him haffi carry her go every store go buy her clothes , hair and shoes . All u see him a gwane him doh have a thing , too hype that’s why him visa get take weh .

2. Big hole diamond a who woulda wife dat pass round donkey f*k out sharma deh pon live a chat up r mouth but fraid fi call name talk do things dem nuh u bun out kema but a your turn now

3. Diamond you put pon snap fi everybody see se u single, so weh ya cuss now fah (pond snap)?? Unu just feel Unu bloodclaat important or Unu a celebrity.

4. So hold on deh if man a wife up babystar a what so bad about diamond when the 2 a them f**k and suck out portmore dancehall the question is who have a better hole lol dog a dog still but a stiff race between diamond and babystar mek we vote

5. Dem a good good f**k yes although him.say she just a bother him everyminute but mi hear say her bad man a pree him so we a gu see the outcome poor diamond like cocky mek fi she alone

6. No way diamond and ashley or babystar in a same league worst mi friend say babystar under neat waa see doctor cause she staty smell so him never pushbin her hole hom go mouth so if s gyal hole smell her hole just nu good so she lose the good hole race

7. No way diamond and ashley or babystar in a same league worst mi friend say babystar under neat waa see doctor cause she start smell so him never pushbin her hole hom go mouth so if s gyal hole smell her hole just nu good so she lose the good hole race

8. Baby star caa im a no race with her f**k out smell bad self she need fi see a gyna cause the street a talk how she f**k juggist and him say her hole stink and a better him did take pure head cause she can suck cocky great

9. Met something no right bout dah story ya big dawg no have wife a foreign picture show wedding band so how him fi a wife up diamond a so man wicked me no kno bout babystar and fi him relationship but from wah deh ya him nah do road

10. Babystar fi gweh & stop dun people wa nu see har. She go live a dun diva star & diva star nu trouble people. Baby star a talk bout assets n we cya see nutn but the ugly bed set she trusss from courts. Every day she get up a bawl bout rich & still Ina the 1 bedroom she add on the mother house. At least diva star live on her own & take good care of her daughter. Baby star put the same effort u put in social media in your daughter that u barely to never have around u. diamond f**k nuff but she Eva a work so far as I see all a who babystar a dash wud pon more progressive than har…