She just land and looking so terrible is dis a tims r nah ???
U better av somewhere else to stay cuz dd nah put u up again try kno dat ova size girl u no kno say u fi do better u jus a land inno
A Tims cousin yes….. Unuh a gwaan like tiesha is unuh Jesus…. Bwoy Pipi weh she did deh wid and a hype up wid leff had like a bad habbit…. Nobody nuh frighten fi foreign, bloodclaat foreign deh online all u need is the internet… Unuh gweh….
All u dd a gwaan like somebody u is a little beating stick… All u think tru u kill the bwoy u bad???… Nobody nuh frighten for u n ty friendship…. Cause all unuh walk and duh is f**k man just to survive…. Unuh a gwaan like unuh a live no f**king life… Aggart beating stick the amount a man u f**k off to bloodclaat u can’t go dance and don’t buck up at least 10 man u f**k already…. Unuh is nobody unuh thing local f**k everybody Inna the same circle unuh wouldn’t even go far…. Unuh just love dance hall man…
If night could a turn day then unuh would be walking hall of shame…. From unuh a guh camperdown until now unuh a dog shit and weh unuh get from itit, not even a car unuh have…. Fi unuh life is a routine nothing nuh change nth nuh improve….. Unuh fi do betta…
Sender a don’t know why u send in deh gyal yah…. Dancehall mattrass she and har fren dd…. Dem reputation stink a road…..!! When them deh a dance all them do to is stare pan people and them man…. No man nah own unu a bloodclaat pure hide unuh hide and f**k… All u ty must did a mine PiPi him goodly think u did have it thats why him did a par with uu but as soon as him realize that u broke him cut…!!!
SENDER A U F**KY F**KY STOP WATCHOUT THE GIRL DEM PUSSY AN TELL LIE BOUT DEM HIDE AN F**K A U ALONE A WRITE ALL A THE COMENT DOG SHIT STINKING GAL U IS PUSSY WATCHER GO LOOK ALIFE STOP GRUDGE THE GIRL DEM SUCK U MOTHER ROTTEN HOLE SENDER WEY RAT DEAD INA U HOLE ABAAAAAAAY U SAD DOG
NASTSY PRETTY CHICK EDIOT GAL IF DEM LOVE STARE PAN PPL MAN WEY U TEK C DEM DAT MEAN U A STARE PAN DEM FOOL A STARE FI BLOODCLATH STARE GO BADE DOG DUDO
Antonymous 1 and 2 no bitch this ain’t the senda bitches….. Rat dead Inna u and yuh fren dem hole thats why unuh can’t hold a man for long…. Stop gwaan like ELMO and BIG BIRD a somebody, u and I both know dem a dog shit… Unuh pussy coming like leap frog from cocky to another…. Bloodclaat unuh rolling bloodclaat stone gather no musk.. Unuh is nobody fi class bloodclaat people all mad man weh a nyam out a rubbish pan betta than unuh…. Set a parasite…. Like unuh a good gyal good gyal mi bloodclaat unuh come go large up Inna mi bombo drain mi nuh left back ntn
dutty chick bout pretty chick u mouth stink like dogshit u grudge the girl dem cause dem kleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeean go suckout u maaaaaaaaada rat hooooooooooole grazmite u hungry like dog tru u cant fly out abaaaaaaaaaaay rat hooooooooole bout u name pretty chick u grazmite dem happy u sad
uno nuh see sey pippi a batty mon,dats why she leave him.him nuh stop f**k an suck so him can wear tings is probably all him put up di gal pic uno tek a gd look @ pippi him nuh look like a f**king fish 2 uno..an 4 dd an tyty dem have each other secret so dem will always be friends..
Anonymous a foreign mi live clothes cheap so why mi would a badmind the barfly true she just get a one buss visa a GI weh it’s for everybody…. Unuh love talk bout people badmind eeh…. Pan a serious note what she have for me to badmind??… Only thing she own is clothes she don’t own a house she won’t own a car she don’t have a business and a bar she use to work in……. So tell me now what is there to badmind her for???… Hehehe better yuh seh mi grudge har cause mi cyah come back a yaad cause mi illegal.. Hehehe no sah…So Pipi a battyman and she find out simple means har pussy shit up…. Hehehe…. Love dancehall man too much who nah get beating from the man dem pussy a get shit up and dem deh gyal deh unuh wah me badmind wid dem shitty pussy… Gyal gweh
@bright nuh bloodclaat yes den have one annada secret yes so den affi chat cause fi dem file dutty so if them should turn enemy them would be a walking hall of shame….
When unuh cyah know people business and weh them source a income a come from unuh call people batty man lesbian and all kind of shit.. Same thing unuh say bout Maxx LA And Hubo LA…Lowe the bwoy alone battyman don’t have no specific look some look like woman some look like straight man so if Pipi always a put him self together bleach and tattoo up a just fi him thing DAT bwoy is no battyman stop spread false rumour pan the bloodclaat bwoy…
Tiesha never work inna bar yet a what do dah old fart gal deh is a way u live a farrin and know d gal dem bizniz go look a job man and cone off a d ppl dem is a way it bun u how d gal them a get beating and dem ole shit up go look a man and stop live offa food stamp u old dirty badmine dog shit tiesha have alot r mother dead lef a whole lot of things fi r ole dog u have ur own house look how Jamaica hard u know nuh 20 odd year old who own nuh house unless it dead lef me naah talk bout a 1 room wen u build a house a Jamaica u can chat u deh a farrin illegal u nuh shame u cant go find a man mareied andsort out ur dutty life stop watch d gal dem and a come talk bout dis and dat dutty gal majr sure ur ole nuh shit up and to u misss unknown look like u know sonething man a own up pipi batty a true she never hear all a dem boy yah weh inna dance a batty man weh dem work which one a dem parents rich look how dem eva hot a pure farrin man dem have a mine dem and d man dem fly in and dem go a country go grine out and come back wid suitcase and money dutty whoring shit bag lowe mi fren dem old zarr
suck cocky pretty dutty chick lie u a tell bout u live a farren move u dead rat hole dogshit grazmite pearl harbour pit toilet rubbish truck a ur hoooooooole shit up pussy watcher sadamite termite go suckout u muuuuuuuuuuuuuuuuuuuma
Bitch bye…. A glad yuh know Jamaica hard and dem grant me a one entry and I never return….. Move yuh bloodclaat wid yuh anancy story whole heap a people deh a foreign and nuh bloodclaat straight gyal gweh
Stink like shit… Anonymous them sort of things ur mentioning I have never heard about them is u people refer to with those name that’s why u know…..??? Poor thing all ur situation sad…..
More like Tim’s cousin. LOL.
A Tims cousin yes….. Unuh a gwaan like tiesha is unuh Jesus…. Bwoy Pipi weh she did deh wid and a hype up wid leff had like a bad habbit…. Nobody nuh frighten fi foreign, bloodclaat foreign deh online all u need is the internet… Unuh gweh….
All u dd a gwaan like somebody u is a little beating stick… All u think tru u kill the bwoy u bad???… Nobody nuh frighten for u n ty friendship…. Cause all unuh walk and duh is f**k man just to survive…. Unuh a gwaan like unuh a live no f**king life… Aggart beating stick the amount a man u f**k off to bloodclaat u can’t go dance and don’t buck up at least 10 man u f**k already…. Unuh is nobody unuh thing local f**k everybody Inna the same circle unuh wouldn’t even go far…. Unuh just love dance hall man…
If night could a turn day then unuh would be walking hall of shame…. From unuh a guh camperdown until now unuh a dog shit and weh unuh get from itit, not even a car unuh have…. Fi unuh life is a routine nothing nuh change nth nuh improve….. Unuh fi do betta…
Sender a don’t know why u send in deh gyal yah…. Dancehall mattrass she and har fren dd…. Dem reputation stink a road…..!! When them deh a dance all them do to is stare pan people and them man…. No man nah own unu a bloodclaat pure hide unuh hide and f**k… All u ty must did a mine PiPi him goodly think u did have it thats why him did a par with uu but as soon as him realize that u broke him cut…!!!
SENDER A U F**KY F**KY STOP WATCHOUT THE GIRL DEM PUSSY AN TELL LIE BOUT DEM HIDE AN F**K A U ALONE A WRITE ALL A THE COMENT DOG SHIT STINKING GAL U IS PUSSY WATCHER GO LOOK ALIFE STOP GRUDGE THE GIRL DEM SUCK U MOTHER ROTTEN HOLE SENDER WEY RAT DEAD INA U HOLE ABAAAAAAAY U SAD DOG
NASTSY PRETTY CHICK EDIOT GAL IF DEM LOVE STARE PAN PPL MAN WEY U TEK C DEM DAT MEAN U A STARE PAN DEM FOOL A STARE FI BLOODCLATH STARE GO BADE DOG DUDO
So what if she’s not rocking tims? Everybody wanna be in big brand and can’t even read, don’t have no place to live and hungry no rass.
Antonymous 1 and 2 no bitch this ain’t the senda bitches….. Rat dead Inna u and yuh fren dem hole thats why unuh can’t hold a man for long…. Stop gwaan like ELMO and BIG BIRD a somebody, u and I both know dem a dog shit… Unuh pussy coming like leap frog from cocky to another…. Bloodclaat unuh rolling bloodclaat stone gather no musk.. Unuh is nobody fi class bloodclaat people all mad man weh a nyam out a rubbish pan betta than unuh…. Set a parasite…. Like unuh a good gyal good gyal mi bloodclaat unuh come go large up Inna mi bombo drain mi nuh left back ntn
dutty chick bout pretty chick u mouth stink like dogshit u grudge the girl dem cause dem kleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeean go suckout u maaaaaaaaada rat hooooooooooole grazmite u hungry like dog tru u cant fly out abaaaaaaaaaaay rat hooooooooole bout u name pretty chick u grazmite dem happy u sad
uno nuh see sey pippi a batty mon,dats why she leave him.him nuh stop f**k an suck so him can wear tings is probably all him put up di gal pic uno tek a gd look @ pippi him nuh look like a f**king fish 2 uno..an 4 dd an tyty dem have each other secret so dem will always be friends..
Anonymous a foreign mi live clothes cheap so why mi would a badmind the barfly true she just get a one buss visa a GI weh it’s for everybody…. Unuh love talk bout people badmind eeh…. Pan a serious note what she have for me to badmind??… Only thing she own is clothes she don’t own a house she won’t own a car she don’t have a business and a bar she use to work in……. So tell me now what is there to badmind her for???… Hehehe better yuh seh mi grudge har cause mi cyah come back a yaad cause mi illegal.. Hehehe no sah…So Pipi a battyman and she find out simple means har pussy shit up…. Hehehe…. Love dancehall man too much who nah get beating from the man dem pussy a get shit up and dem deh gyal deh unuh wah me badmind wid dem shitty pussy… Gyal gweh
@bright nuh bloodclaat yes den have one annada secret yes so den affi chat cause fi dem file dutty so if them should turn enemy them would be a walking hall of shame….
When unuh cyah know people business and weh them source a income a come from unuh call people batty man lesbian and all kind of shit.. Same thing unuh say bout Maxx LA And Hubo LA…Lowe the bwoy alone battyman don’t have no specific look some look like woman some look like straight man so if Pipi always a put him self together bleach and tattoo up a just fi him thing DAT bwoy is no battyman stop spread false rumour pan the bloodclaat bwoy…
Tiesha never work inna bar yet a what do dah old fart gal deh is a way u live a farrin and know d gal dem bizniz go look a job man and cone off a d ppl dem is a way it bun u how d gal them a get beating and dem ole shit up go look a man and stop live offa food stamp u old dirty badmine dog shit tiesha have alot r mother dead lef a whole lot of things fi r ole dog u have ur own house look how Jamaica hard u know nuh 20 odd year old who own nuh house unless it dead lef me naah talk bout a 1 room wen u build a house a Jamaica u can chat u deh a farrin illegal u nuh shame u cant go find a man mareied andsort out ur dutty life stop watch d gal dem and a come talk bout dis and dat dutty gal majr sure ur ole nuh shit up and to u misss unknown look like u know sonething man a own up pipi batty a true she never hear all a dem boy yah weh inna dance a batty man weh dem work which one a dem parents rich look how dem eva hot a pure farrin man dem have a mine dem and d man dem fly in and dem go a country go grine out and come back wid suitcase and money dutty whoring shit bag lowe mi fren dem old zarr
suck cocky pretty dutty chick lie u a tell bout u live a farren move u dead rat hole dogshit grazmite pearl harbour pit toilet rubbish truck a ur hoooooooole shit up pussy watcher sadamite termite go suckout u muuuuuuuuuuuuuuuuuuuma
Bitch bye…. A glad yuh know Jamaica hard and dem grant me a one entry and I never return….. Move yuh bloodclaat wid yuh anancy story whole heap a people deh a foreign and nuh bloodclaat straight gyal gweh
Stink like shit… Anonymous them sort of things ur mentioning I have never heard about them is u people refer to with those name that’s why u know…..??? Poor thing all ur situation sad…..