Nasty Big Ole Sky….All di Photoshop weh u do it still nah mek Yuh p**y any tighter or better..with your big fat ugly body. Yuh stay bad b**h…stop it ….it don’t look good
15 thoughts on “BODY GOOD DEM SEH YUH GUILTY OF PHOTOSHOP”
Her pic isnt photoshopped her hand is just partially hidden under her belly. When they use photoshop the walls and grills behind them always bend up and distorted
She big an stay bad nuh BC an in a are mouth look so f**king nasty especially with them damn braces she doh look good all mi would wah see she without clothes I would be scar fi life
For the love of me I cannot understand how other women determine di size, smell, tightness a one next gal ole, how dat work?
An di girl nuh look disgustingly sloppy big unless the photo is lying.
This rass gal mixup.
O,lark man leave fluffy alone a no every body mek fi thin
Right now a fluffy a run things. Thickness a dweet.. Bloodclawt mi stawt eat real food when mi fine out and go buy peritol and tonic. luddy!
Hope I don’t sound cliche but she looks good for a big girl lol
That first picture have me in stitiches like why photoshop one and not all lol her hand looks funny lol
Lol she does use Photoshop but low har… Body good u good in my book
Her pic isnt photoshopped her hand is just partially hidden under her belly. When they use photoshop the walls and grills behind them always bend up and distorted
Her body looks good in clothes but photoshop look like crap, lowe dat alone and be comfortable with ur nice body
She look the same size in all her pics. I’ve seen big girls with nice shape, and she is NOT one of them.
She big an stay bad nuh BC an in a are mouth look so f**king nasty especially with them damn braces she doh look good all mi would wah see she without clothes I would be scar fi life
Good afternoon Met n Metters?
For the love of me I cannot understand how other women determine di size, smell, tightness a one next gal ole, how dat work?
An di girl nuh look disgustingly sloppy big unless the photo is lying.
LIE U A TELL SENDER FI A BIG , FLUFFY GIRL D OOMAN STAY RIGHT AND TIGHT , U FULL A 2 MUCH HATE , U TOO BITTER GOH DRINK BLEACH MON
Me noh like how her mout stay pon ig still but fi a big gurl shi look good
She f&&k out queens dancehall man she soon start pon women nxt
This girl post pic every min everyday pon ig big and idle u know she no have a job