BOGLE BIG DAWTA MAKES BITTER LEMONADE

26 thoughts on “BOGLE BIG DAWTA MAKES BITTER LEMONADE

1. Hiya hun

The smaddie sey dem a serve it;dem never sey nutten bout making it..so what’s the big deal, like really? ? :najis :najis :bingung

1. Dem mek mi sick the family a dem Is one big load a shit…. Dem need fi stop take up space in a America and go back to the dutty life them use to a Jamaica….. That is one family I wouldn’t want anything to do with fr the the hungryyyyyyyyy one dem down there to the next dutty thief Dem up here walk and tek ppl man and love war

2. Ok all jokes aside, is this Bible’s child to true, like him biological pickney? Honestly I’m serious cause all this time me did think a joke.

3. All mi know is dem need fi dash whey dis whole bakkle a lemonade it spoil….ketch di foot dem :nerd…. Yuh eva notice how most a dese top ppl dem picney end up like dis like dem duh some sort a evil suh it reach di kids.

4. When u see dem have fishy son a inna dem genes. Same way how Bogle did have some likkle feminine movements inna him dance dem. Same with Ninja man and him battyman son. Look back pon Ninja old footage dem when him a clash how him used to have him hand pon him kimbo. N memba a dem man deh first go hair extension n wig pon sting n dem ting deh. Chip nuh fall far from the block.

5. Yes a areatha son ( daughter). You think kymaly look bad check his sista nordia. Nordia have lone rotten black teeth in a har mouth. She stay bad in a real life. Nordia not living no life. Bogle legacy really ruin. Nordia live in an abandon house somewhere in queens with no job and no papers. I want to know is what nordia waiting on to visit the dentist. Har mouth black and stay bad. Nordia nuh cook all she do is give her daughter Capri sun and chips. Nordia bogle a turn over in him grave. You and kymaly a two lowest lives in a farrin. Especially you nordia. Kymaly before yu done other people please tell yu sista fi fix up harself and stop edit har pics because she still stay bad and please take her to the nearest dentist quick and fast.

1. Bumboclaat a suh Nordia worthless and dem dun a jungle a hype har up suh. Bogle didn’t really love Kymaly like that anyway but Nordia his pride and joy just come out worthless suh and the way dem hype yuh woulda think at least papers shi should a have.

6. Me convince BOGLE AND WILLY DID A HIDE AND GRINE!! Not a legacy gone nuh way.. Like fada like son..PLEASE!!!!

7. Di apple nuh fall far from de raasclaat tree, like fadda like son. Boogle mus a laugh inna him grave

8. Well, Douglas always say him an boggle did inna things, but he must’ve been a kid inna bogle time so mi dnt believe.

9. Sue yuh is a real bloodclaat mix up gyal. Stop call Douglas name inna yuh suck wood mouth. Dem tyme deh Douglas was around 15yrs. Douglas used to deh wid Ray a bronx an ray used to mind Douglas.

Yuh too rass mix up.