BOUNTY YOU KNOW YOU DO IT

YUH A MUSCLE UP AND BITE UP AND KNOW YUH NAH GO ROAD GUH DUH A TING…BOUNTY DI GIRL DEM TALK HOW YUH DO WHEN YUH DUH SUH WHY SHAME?

13 thoughts on “BOUNTY YOU KNOW YOU DO IT

1. Uhg, I hate reading what this man writes. I get such a headache.

Yuh dweet man. Why go so hard? smh

-PTS

2. Lol Bounty y u doing this sir the girl dem say u deal wid them pusci like a bakkle a Pepsi so y the fight n push n shove TAP man kmt

3. I always seek to split justice so here goes. ..

Unfortunately mi 5star General you are wrong that Angel can’t call ur name pon nyammings.It is in fact a matter of public record that she did..she even did a combo song with Beenie about it. I heard her myself mi general performing the song to which her intro was..

“Mouthwater can’t breed woman! ”
    Mi general my jaw dropped; I looked for a Shandy bottle but alas. ..they don’t make that delicious Shandy anymore and is really that mostly mi have up Trini ppl for. .nutten else cuz we all know how handy a Shandy can be!!

She launched into a song n skin out her mawga arse…”I’m giving birth to a life,mi have mi husband I’m a wife…mi run whey the waste bwoy n find a real mckoy!!”

Oh BTW. ..Angel how did that work out for you? Asking for a friend who lives in Antarctica.
    Now to split justice for bounty….

4. Cross Angry!!!! :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak Dangel watch out fi di hamma di man aiant no nyamma

5. More power to all who deh pon n support the nyammings, it is ur right. Thus by the same token it’s within ppl like me n Bounty rights not to promote or support vampire suckings!!

All a who a boost ishawna needs to be careful, this fcukery can mash up ppl relationships n destroys lives..then u a go tell ur man sey ishawna sey?Equal rights n justice har bbc!!!It’s all kool if it’s consensual but now unno want change the dynamics of what may very well makes some relationship works…nuff time unno send een a complain to pinkwall n di bloggers dem a hold back fi tell unno sey di matey gives head or better head n that’s the source of the bun.

Now sake a dis wastegyal unno a guh pressure di man fi go against his upbringing n religious beliefs. .a principle man like Killa..unno really want fi do that! !??Kudos Killa because mi know a because u promise Ms.Ivy fi puddung the Hammer mek yuh nuh move to ishallnotclosemylegsandmouth!!

Kawaine or kawasaki. .whatever u name. .go SYM straight n lef di General! !yuh free fi suck till yuh belly bang n buss..just leave we outta it!!Go SYM again!

1. Hi look here stop it Bounty loves furry burger n that’s that nobody no haffi ask no Jcan man fi eat dem front cause from wat I understand u haffi beg them to STOP Nyam front so if u n Bounty a di same that mean say u like to go down on women but u don’t like when anybody else know have a nice day n pls bear in mind at all things that you can only speak for URSELF

1. U know differently mi haffi appreciate yuh checking me..if only cuz uve shown how easy me can get misrepresented by swearing fi bounty!

Mi general yuh deh pon yuh own fi tru War lord I’m no longer prepared to swear for anyone else since di women dem a sey a hide n eat a dweet.Trust though if I was doing it,what would be the point of hiding it since unno claim unno women love it n we a dive in without invitation! !??

Bless up Chuet..Bounty deh pon him own sighhh.

6. Whether bounty nyam front or not him come in like some big pussy gyal pon instagram. Bare trace u see this big self-proclaimed bad man a trace inna the comment section dem all over insta. Nuh know how some man rate him

7. Is 3 tyme bounty killa suck my pussy, 3 times, so shut the f**k up killa and have several seats.

8. @ frass

So how much time yuh suck bounty herpes cocky miss???
    Cah mi refuse to believe him just eat yuh nash 3 times and get up and just belch and thank yuh!
    And yuh check pan di gift that keeps on giving?