THE MAN HAVE THE SMAE FACIAL EXPRESSION IN ALL HIM PICTURE THEM. you sure is not photoshop cut and paste one face all 40 plus picture. or is practice him practice him cute look in the mirror and hold it when him a take picture in party lol
and u know say we need anedda recession so dat some a dem big gyal yah can start dead fi hungry and mawga dung to raas…..btw……anybody see or hear from ms champion lately?….she married, she a breed or she gone back a jail??….and mi nah fling no goat mout pon her cause everybody know say a mi jubbie dat……
D hair line no sa what a ugly set a ppl u can count the few y try no sa 34 u can stop now man d injection kill u look stuff no sa ppl no look to right at all
Dem say boxa deh wid one a di global girls them a wonder is which one
THE MAN HAVE THE SMAE FACIAL EXPRESSION IN ALL HIM PICTURE THEM. you sure is not photoshop cut and paste one face all 40 plus picture. or is practice him practice him cute look in the mirror and hold it when him a take picture in party lol
Dwl. Ur right. Same pose. And why him have that pregnant mark on him nose. But no…..he looks like that in all the pics on the website. Lol.
Why kay to every body face the same. Can know a she do boxa baby mother face
Autopsy girl (#36) I love your necklace….
Who di man Inna the white (#37) ? Ah High plane drifter?
DWLLLLL, I CANT WITH YOU ●ASHA●.ME GO BCK GO LOOK, U R SOOOO RIGHT…TOO FUNNY..
The over accsseroized rasta a beat mi.
Lady in #41 need to only wear hair with a bang.
Same Thing I was saying….Look like the party was full of forehead…..
Picture 41, 20, 24, 31 and again in 1….
#43 Kemar Prime. Is that Kim Perfection Kemar Prime weh she itch up under.
#20 Remind me of the girl in the pic quote with the caption “Bet mi buck yuh kill yuh”…. Dwlllll
#21 Amy and that belt. Dwll
#32 Cute. Is who him.
#34 She look like she do surgery from har head to her toe. She look stuff
@ Sue I thought high plains drifter died?
#37 man dem look gay.
and u know say we need anedda recession so dat some a dem big gyal yah can start dead fi hungry and mawga dung to raas…..btw……anybody see or hear from ms champion lately?….she married, she a breed or she gone back a jail??….and mi nah fling no goat mout pon her cause everybody know say a mi jubbie dat……
I like how 21 outfit look on her, well put together n 17 Co’D cute but
D hair line no sa what a ugly set a ppl u can count the few y try no sa 34 u can stop now man d injection kill u look stuff no sa ppl no look to right at all