BRENTON HOUSE

39 thoughts on “BRENTON HOUSE

1. Most batty man clean and tidy i never believe say Brent apartment dirty . Big up your self Brent your apartment neat and clean .

2. Small,clean and comfortable…..bed smaaaal fi true, really a singlebed, if what they say is true Brenty, thank di Govt fi give u a free place, a roof ova u head, u not kotching or homeless

3. Peeple will make up things about you when dem cyaa find nutten!

I used to think when peeple trace… ah facts dem use but as I got older I learned… that is NOT the case.

4. Nobody Neva say di house dirty but fi smaddy weh wear so much designer labels di house shoulda stay better it’s clean yes I agree curtains look cheap and the tings look cheap up Gweh u video nuh cut it brenty u house shoulda look better big up all di scammas wid good pretty house wid u lickle bed wen u a done gyal all areas fi get 100/100

1. Hi Robbas likkle bed noooooooo bigger than n imagine when dafffiesha tun pon har side n har bang belly whey fava when goat kid drink cassava water n it swell dem belly a bare go up more them play inna dat

5. BRENT DEM CANT STOP YUH. YUH DONE BADDRAG ROBBAS. YUH AH LEAD BY FAR DEM AH CHAT BOUT YUH HAVE AIDS WELL AIDS IS NO LONGER A DEATH SENTENCE. TEK CARE OF YOURSELF YOU WILL OUTLIVE DEM. YOUR PLACE CUTE AND WELL TIDY BIG UP WHITE COACH. NUFF GAL CANT HAVE WHITE DRAWS MUCH LESS WHITE COACH RAYYYYYYY

6. Brent African movies taught me that wicked people can do things to objects so fling wey dat acrylic sumn wey Robbas give Tricia. She neva try kill off SamarX baby and hurt many others?? Fling wey it rass. Replace it with a vase and put fresh flowers in it every week. That works wonders for the soul I’ve been told.

7. Brenty throw dem in a barrel and roll it dung hill cause the facts still remain seh dem boasy and bruk thank god if theifing clothes… Brenty apartment clean and comfortable dem still a walk and borrow.

8. Low di bloodclawt man Lourdes low the man, Lowe out the rass bwoy him scam and thief him never say him rich nuff Bitch no live no whey a bloodclawt the bwoy house clean Lowe him. Yes I said so. You and dutty robbas a muss friend dutty robbas a di hand me down that??? Girl bye come bedderr.

Oringinal bubblikesoup from 2009

9. New York rent expensive so if a person don’t have kids it’s better to get what you can afford. Him place clean Brent like Met say’s we never believe that Satan dealing Bobbette.

10. I believe everything him say a true Gawn him house clean and him nuh Shane to show not have to glue furniture to make acrylic to show. Wooiiioooooiiiiiiii him done Unu. Runnnnnn go hide eeeeer bobbette Apple kerryann me shame fe Unu lawd look how him floor Unu Unu days finishhhhhhhhhhhhhhh a true Brenton a tell Unu could a deal and cuss little more a trueeeeee

11. Post the aids test lol bet you can’t do that government pay you rent cause you sick.you should a shame bout that’s the only ting you have in apt that belong to bobette the way how you hate her you shouldn’t have any of her old stuff in deh

12. A dat crew you call all suckers . All now i hear don’t or see a post Apple defending she did not suck Robbas clit for borrows . Apple suck gal Apple suck cunt Apple suck clit nastyness . Suck bobbette wey need to hold with new papers you must be maddddd .

13. Big u Brenton u get nuff points fi yuh place it nuh full a acrylic u place modern and neat and clean.

14. F**k off!! up top, the that thieving acrylic no make one. Go see you whey a talk how you place dutty. Bout post aids test, tell robbas fi post har pregnancy test.
    Can’t stan dem, that ish swear she a celeb broke bum scamming ass bitch whey look like a boy. Love obeah lac a wah. Who the fux bring dem mumma go thief. You di mumma yuh kaylis like a bet say daffy can gih yuh one a him friend too.

Bubblelikesoup

15. As me say and u hypocrites cah stop me from chat brenty wear nuff brand and gwaan like she a hot gyal a road har bloodcloth house can stay unu sameone critique apple house pon yah and her house looks way Betta dan Brent he doesn’t even have a good bed weh him ma and pa sleep wen Dem com from Trinidad him shoulda shame wid him hand me dung and no him cannot f**k my man my hole nuh shit like fi unu hole and mouth Gweh from yah suh battyman me nuh f**k battyman him Ina $2000 shoes & nuh have nuh bed him run guh clean up house fi go live pon snap me Neva did a expect him fi show dirty house unu so f**king dumb unu can come suck me motherf**kers unu support battyman battyman is an abomination fire and brimstone Brent a f**k fi unu man dats y unu mad f**k off and Gweh

16. Brenton fi the amount of gucci, Versace, lv shoes and clothes yuh have u should have a better looking apt.. that little 2 piece a sofa and that baby bed, and that little kitchen and that small bathroom look like a one teenagers dorm room Inna college that apt don’t fit the lifestyle you have on instergram.. take my foolish advice and sell the credit them when yuh get them and save yuh money and get a better place because shoes and clothes nuh keep value.mi tired fI si unno and unno fake lifestyle pon instergram. Same way the mis Bobbette act like she so big shot and a twin bed she and daffy a sleep pon and a 1bedroom apt she live in. Sell uno thiefing stuff them and save uno money up fi rainy day. Or Brenton and Bobbette love the kub up apt them because they in training for where they may spend a number of years fi the whole heap a credit card fraud and macys things them Wey them a thief out. Uno life really fake and sad. Brenton yuh apt clean because there is not much to do in there you don’t even have space fi some of yuh shoes box them. Both Brenton and Bobbette needs to grow up and stop thief and glorify shop lifting and go get a job .fi big people all uno a cuss bout a clothes and shoes .uno entertaining but it’s also sad .uno need fi guh get a trade

1. Real Chat, why should he go get an apartment that he CANNOT afford. The problem with most people is the they live BEYOND their means to show off to John Public. Leave the man in his nice clean affordable apartment, that maybe if scamming ever done he could find a job and still maintain his apartment.

17. u see uno nasty ppl wey a talk bout the man place small and him thing cheap..
    1 nuff a uno wey a talk don’t live nu wey
    2. show fi uno place.
    3. nuff a uno a live with family 10 to a room
    4. nuff a uno nu have bed
    5. him a man so him nu need nu big place but 90 percent a danchall girl live ina furnish room
    6. llok how long it tek apple and har man fi get a place fi them self.
    dolly live with har madda
    robbas an har gal have a single bed ina dem mother house.. as far as mi see none a uno cant talk to brenton..all uno hot gal just dead. nu rate in

18. No body care about how small the place is, but I was expecting brenty bedroom to look way better. And don’t come for me talking about hater cause I’m a big fan of him. On his IG page he owns so many designer shoes and clothes so his bedroom need to upgrade. MACYs sell good good furniture and bedding, unu only take the macys credit and buy clothes and shoes. Well a guess a all a unu stay so. My opinion .. the money you ago take to pay bob To get pregnant, take it to bobs and buy a good bed. If a even that. It’s the truth so unu do t lie.

19. Brenton yuh too much name brand fi your house look suh. Apartment don’t look good. That place is for someone who just come here and a start life

20. BOBBETTE , EVEN IF HIM HAVE AIDS , YOU STILL A TIEF , EVEN IF HIM HAVE AIDS YOU STILL NOH HAVE NO GREENCARD, EVEN IF HIM HAVE AIDS, DAFFY STILL A BISEXUAL, EVEN IF HIM HAVE AIDS , YOU STILL CHAT APPLE , EVEN IF HIM HAVE AIDS , HIM DID SHOW HIM APARTMENT , SHOW YOURS , EVEN IF HIM HAVE AIDS , HIM STILL DUN YOU , SOH STOP TALK BOUT AIDS PAPER , CAUSE ALL DOG HAVE IT .

21. Nuff a uno big cunt gal wah a chat bout him apartment noh live no wey , nuff a uno live inna uno momma or landlord attic , nuff a uno live out a garbage bag , him show him place wither it look Good to uno or not , a bet uno cah show fi uno .

22. One dirty Battyman I know is Dale the nail technician in Brooklyn i went to his house he has furniture but the place filthy