Brighteye look like yuh tired fi f**k n suck p***y tho the people dem see you at nandos streatham a rub down the batty boy.You 5 pickney that you nah take care of n one more on the way so don’t start fiddling with shit now.is better you continue walk n suck down the place.
Brighteye you a shot more than £1500 a week why the the f**k you have yuh mada a call yuh baby mada n a cry fi money. It look bad the last dance yuh buy one box a Moët fi wet up yuh woman Sophia n walk n give everybody 10 n 20 pound fi buy dem friendship n ur mada Deh a Jamaica hungry n sick like she out fi dead n u up ere a dash weh money.
But (Edited) money soon stop run so all a the gal dem weh u usually spend money pon n buy p***y from u better make sure dem Deh Deh to give u a change because the way you a shot hard fi maintain your name police soon catch yuh n dem a watch u already so u better prepare for rass prison life.
Mi not even read di tory yet…all mi ah teck een ah di big stamp whey seh every gal dream…
:nerd :nerd :siul
dwfl…mi nearly choke pon mi tea on da caption deh…lmfao…noooo sah! who coulda so wicked bout dem ah stamp every gyal dream? MET ah you stamp it? I cant smh… :cool Him look very gay & ashy…
Morning ooo not me :maho
Gm met & family ….after him & recycle machine stinking mouth Sophie is nobody this boy love look anything man or woman. NEXT cut my eyes
Met a one common pin that pan d boot?? :nerd
:tkp
Yes, but is ah GOLD common pin. Chat bout!!! lol lol wooieee dem people ah sample to rhatid….
Expensive boot dos why :ngakak but in a serious note tho sender stop call dung prison pan di man
every nappi dream … dwl
Him right fi say gal. Could never be a woman’s dream. Who would take up this cheap looking, never see come see, frighten fi cheap clothes and boot looking bwoy? Hombre man nuh fi worship vanity. U nuh see say u nuh fit eennn. U r a laughing stock. Damn clown. If what they are saying about u not taking care of your mother is true mi sorry fi u when karma reach u.