BRING BACK DI JORDAN AND DI TWO AIR FORCE

This likkle duty gyal weh a walk a suck p**y and cocky nuh stop wear mi clothes them weh mi lef a Jamaica guh a dance guh skin-out har duty ole.. Yuh mean fi tell mi seh all di walk u a walk a f**k down di place yuh nah get ntn?? Yuh sister admit in the hospital and u get $10,000 fi give her and u don’t give her and block her.. U and u duty mada a walk a collect money off a di gyal and nah give and unuh knw seh di gyal have her test dem fi do.. Bitch remember seh mi never give u mi clothes dem all mi draws and brassiere them weh mi wear already u tek.. suh because mi asked u bout the gyal money u block mi?? A really me u wah play wid bitch?? Guh Tek Off Mi Sneaker them di Jardon and di 2 Air Force them 😡😡😡😡😡

4 thoughts on “BRING BACK DI JORDAN AND DI TWO AIR FORCE

1. She walk and f**k n suck everybody fe a likkle school gal. A dwag she be dats why sher affe grab her bbc and me we help sher grab you again bitch