BRONX NOOGLE

Would the real macaroni stand up so suck p**y eat ass shawn the attention seeker is the biggest macaroni inna bronx nigga bait as f**k nobody nuh rate you need to look in yourself because all these bait move is gonna get you killed you thing by posting up gun on social media dat can stop ppl fr licking off your head idiot bowy never come see bowy you hungry nuh bl**t your on this hype but soon get cool you need to learn to humble yourself an stop putting heat on yourself. Stop going round chatting ppl disrespect ppl your nothing but a low life wanna be nobody all you good for is to rob ppl f**k gal inna dem a*s an suck p**y like dawg your mouth stink link down a riverton dump yard an shit pit mouth nobody inna bronx nor mount vern nuh rate you

39 thoughts on “BRONX NOOGLE

1. Girl move on and leave the yute alone now man…you a get a bit too much now if the yute shit yuh put it over here..like met soon run yuh..

2. Never understood tattooing skin this dark, it don’t mek sense. Then again, I doubt if he has any sense to be posting this foolishness.

3. OK IT’S OBVIOUS SOMEONE IS OBCESS EVERY WEEK THIS MAN GET POST UP HERE. STOP GIVING HIM THE ATTENTION THAT YR COMPLAINING HE SEEKS. SMFH

SINCERELY
    BK MARIE

4. The biggest bait the man dea a jamaica on one piece of hype nigga acting an talking like he payed to burry his cousin bagga an in maxfield acting like he’s some of don making all these empty promises to the man the in the lane an telling them house him ago buy this an dat an a promise them gun smh

5. This hungry belly attention seeker look at him in this picture looking hungry like the dawg that he’s nigga thing him reach because him get a likk money an him rob two ppl but nigga you dea jamaica an agawn like you a some top dawg but your not you suck pussy like dawg your foot stink your mouth stink an your dick dead you have to eat pussy an ass before your dick can get a little life in it an not even then your divk stand up fully an when you a f**k you be making noise like a likk bitch you dutty stinking dawg shit you nuh see how you mada an sister a suffer

1. every day yu chat how mula suck pussy and f**k woman in dem ass! Serena remember sey sperm f**k yu in a yu batty more then how him f**k yu in a yu pussy weh a rotten out! Nasty gal a you bruk Mula in a batty f**king…….Dirty girl remember sey the STD what yu have Mek under yu a rotten,Nasty gal remember there’s no CURE for you infectious disease that you have! Just Gwaan take your MEDS and take f**k in your mouth and in your batty ole,because a regular the sores dem broke out pon yu pussy not even panty yu can wear! LOW THE YOUTH AND USHER YU EVIL SELF OUT YAH!

6. Woiii met from what I heard he was well upset at the bbq because him never get nothing to thief this year because me hear sey the other man dem shut him down an never tek no check this year thats why him face suh sour inna the picture dem f**king thief

7. Ok lets get this straight this fool was a waste man police non a dem never rate him a since him reach a foreign him agawn like him a somebody uno ever see nobody else does foolishness like this not even nuh don do things like this only bruk pocket wannabe fools does shit like this waste man shawn

8. Unnu loe di yout! Him f**k unnu and left unnu and unnu hurt!!!! A suh it go! But unnu a complain sey him hype and unnu a gi him bare light!! Unnu nuh see sey a unnu a di fool??? Him nah stop! Unnu nuh see dat? Di more unnu talk and put him up a di more him dweet!!!!! Gwan life ur life my youth! Mi like watch u a kill Dem!

9. Mi never see a nigga who love hype same way him dea jamaica an a act like a him pay for funeral pussy go an suck out your mafa your not no don you likk bruk foreigner nobody nuh like nor rate you all you do is hype up your suck cocky self pussy stop come maxfield an hype an guh feed your hungry belly mada an your suck pussy sister battyman remember ypu mek man **ck You already enuh

10. Me no understand how this waste man use to be in the JCF cause me never see no other ex JCF member do these silly things on social media.My advice to u Mr Mulla stop doing these silly things and wise up or else u going to feel it.

11. I can’t believe this nigga really post a Gun saluting vedio on him Instagram I hope the Police Commissioner see it and revoke him license firearm.

12. Serena a time now yu leave the youth! Big pussy suck hood,lick out batty sadamite gal Serena low de bloodclawt boy Mek him prosper. Every man yu tek,when you and dem left a suh yu try tear dem down. Mula be careful of this EVIL GAL a suh shi kill off Shawn from Maxfiled……..dutty wicked gal mi nuh know a what yu a guh tell god sey!

13. Serena you are the worst. If mi have a man DOG in a my yard and him walk near yu mi kill him!! Serena yu hate man because yu father use to f**k you and your sister #FACTS MI A TALK guh hate yu father,and stop tear down people boy pickney! Nasty gal tell the people dem why yu can’t have any kids,time fi yu confess send the story to the pink wall tell them how your father breed your sister when shi about fourteen years old! Bitch yu cah breed because yu father start f**k yu too early and mash up yu womb!! SERENA YOU NEED PSYCHIATRIC HELP!!!

14. Good fi mulla longtime people warn him bout dem youth deh from him a form one-voice with tommy and diddy people told him not to form no team now i heard dem a shell him out especially nick but u f**ka u u love feed man too much a dem pop u down and the dutty serena weh tie him fi 6 years now di man a di worst ting mi all a hear she send feds a di house and a try set him up and a set brobx and mount vernon against him smh. Mulla is just one man against the world now but a hope u can fight u battle bec u noh liaten watch uself

1. This gal Serena evil yu f**k! I leave yu to Marcia yu tie sperm set him send him go prison,now him come back a live him best life wid Marcia yu a run dung the man an a try mash up him life! Marcia nah left her man fi a evil bitch like you!!

15. Mulla tell yuh nasty shape bad gyal wah work a club universe seh fi stop call mi bloodclattt man because mi wi busoff har face

16. Hey mulla just tell yuh nasty gyal a di wrong gyal shi a f**k wid duty color bitch dats all di nasty bartender dem du

17. Hahahahaha listen bitch serena take care of her family her dad her mom and siblings I know of that even if I wasn’t her friend I would know still because she always sending money to them she even send money to her mom in England and shawn mulla you r the 1 talking we all know your very petty you need to wear panties your like a girl mull if she as anything you have it too you guys was together for 6years sad how you do her you need to grow up these thing that you r saying is wrong remember you have a daughter only 1 remember

1. Serena move yu nasty rass! Yu a wicked gal yu hate yu mumma and chat her like dog……bitch please remember yu dis own yu family and act like yu better than them!! Yu nuh mind your family yu mind man!

18. Move uno bloodclatt an come off serena name if it wasn’t for her mulla wouldn’t a hype him nasty self suh a did gurl held him down for how long an him disrespect the gurl an then turn round an act like the gurl was the problem when a shawn was the problem uno love chst off uno stinking mouth too much an dont know the story suck out uno mada an smulla fi guh suck out him hungry belly mada too

1. Serena yu love mind man. Mula should never leave him wife a dog shit like you!! Mula mi know yu must sorry you meet this wicked gal,Serena is a great pretender!!

19. Mulla yuh can stand the heat by urself yuh affi tek serena in it stop call the gal name cause a tour social media a f**k you up

20. MULA not calling Serena name! Same how shi set up sperm and Mek Feds pick him up. Shi set up Shawn and mek dem kill him a New Jersey! Mi nuh surprise shi send feds pon Mula! Mula be very careful of Serena she’s the Devil in the flesh. Every man shi tek when them leave a dem things yah shi do! Always a chat how the man dem suck pussy and f**k in a Batty……Serena remember Shawn disgrace yu in a MV and tell the people dem up a KIRK shop how yu pussy stink and yu nuh like bade! Serena you need a cure for that infection meds alone can’t help!!

21. Dun pussy mulla batty man wah f**k inna dem batty a you put the bloodclattt gyal n duty bitch bring some else to di table kmft USHER OUT UR SELF

22. Lolserena good gal a kill u a kill di f**ka dem SERENA HAVE UP R GOOD UP BLOODCLATTT MAN FOOL FOOL BITCHES ABAYYYYYYYYYYYYYYY KEEP TALKING AIR

1. Only hope the man know yu a bloodclawt whore,and a nuh him alone yu a f**k & suck! Hope NEW MAN know yu full up a S.T.D and herpes wha can’t cure tell the man when the herpes brake out how yu pussy full a sore,only hope him use condom because yu know yu full up a S.T.D!! NEW MAN be careful because when this stinking pussy nasty gal give the man them STD shi run guh doctor an Gwaan like a the dem give her herpes! SERENA WITH THE HERPES USHER YU SELF TO THE DOCTOR

23. Lolserena good gal a kill u a kill di f**ka dem SERENA HAVE UP R GOOD UP BLOODCLATTT MAN FOOL FOOL BITCHES ABAYYYYYYYYYYYYYYY KEEP TALKING AIR a wah yah

24. Feds no need to look for Mula cause he’s not a hustler he’s a wannabe and just a nigga that get a little law suit money and a hype.Heard he got 75000

25. Mulla Can’t even feed him hungry belly family a Maxfield much less to feed One voice man dem,mula stop comment an leave the youth dem alone cause u a big waste man because the man dem find out u a teaf an lock u down from the Bbq but yet u did a gwan like a u alone a keep it.Ppl if unuh view the pics from the Bbq unuh realize the rest a man dem control the money bag.lol

26. Mulla feed which man from one voice??? Tommylee diddy an nick dem all work mulla never do shit for non of them suck pussy mulla stop comment an tell lies bout you do things for the man dem stop acting like your this big man this don because your not pussy guh suck out your dead mada pussyhole you ano no don fi nobody pussy stop call up the youth dem name because you know what you did just tek the heat an dont draw ppl it in talk bout the rob wey you rob the man them things from la talk bout dat an the other things wey you duh pussy you can walk an call the man dem name an try tear them down but pussy you need to tell an talk the truth you an yourbig stinking pussy gal

27. Oooh suh pussy you can’t stand the heat so you draw ppl inna it a talk bout group an feed pussy mulla feed who nigga you can’t even feed your mada an sisters an brada dem suh how you fi feed man eeee your sis a sell pussy inna taboo all the man dem from onevoice work so how you a feed dem answer that mulla or mulla bitch nigga you always act like you better than the mam dem an a you a try tear down the man dem but god nah sleep mulla the hype what your on mek sure you can mentain it idiot bowy remember a serena bill you up you never a pay rent nor nothing in the gurl house waste man mulla did you tell you big pussy gal dem dat mulla how exactly did you feed the man dem answer dat for we the ppl

28. Den mula is a bartender u take up. But I dont blame you because to how u like the freaking. U comment up top say serena a freak and sperms dis and dat. But dont forget a u invent the f**k,in a batty because u did offer fi send mi to cloud 9 with u tongue and buss,up mi ass. So u worst than serena.mula mi neva know dat man could do desperate for hype. But u see dat same gun ya brandish..it same one go set up u life. U gone a ja wid di like insurance money from the gunshot a gwan like frighten Friday. Is the first from u in America u do something for your family and buy you daughter some sensible clothes.

29. Mulla your a big waste man your in Jamaica hyping like as if a you pay for funeral nigga you a post up limo the ppl dem never want you an your dutty mada an ugly sister inna the limo you a talk bout family thing ano play thing a genna genna thing nigga shut the f**k up with you fake self you finally buy your daughter few pieces a clothes mulla remember a your babymada yard you dea in portmore an acting like its your yard you don’t own no house in Jamaica you don’t have shit in Jamaica only the old 2012 benz in America wey you a hype up with stop gawn like your better than ppl a talk bout you a god nigga you not no god an you can only fool the few waste man dem on the corner a maxfield remember man f**k you inna you batty thats why you love the freaky things so much waste man shawn you need fi guh sit down you an the bleach out bartender gal who’s acting like your something good like as if she has won a prize but she better know she’s not the only person you’re f**king an you will do her worst an dat bitch dont have nothing to offer if anything a she need help so she need to sit her ass down. Mulla you nuh fi try tear nobody down you think you reach but you nuh reach yet

30. Never come see shawn wey nuh usto nothing all your good for is to eat ass an suck pussy nigga your dick soft as hell for a youth wey a 33 you hood dead nuh rass if i was you go an sort out your stinking foot an your shit pit mouth nigga you out here sucking so much pussy an dont smell your mouth but you love chat up in ppl face take my advice learn to humble yourself an take some of that money if any leave an go an look bout your dead hood an toilet pit mouth

31. Mulla you nuh good you di gal seh fi 6years n di woman have an har yuh back an dawg a suh yuh deal get big money an not even a drink huh did not buy the woman yow yuh throw stones behind fast dawg but careful life have a way dawg