BROWN MAN DI PICKNEY DEM FI MINE

Big swowa brown man aka jiovani A Miller is a snitch and ah whole clown the man a deadbeat and don’t take care of 3 out 6 pickney and deh  inna di people them party every night ah pop all kind ah bottles and sh*t some ah unuh gyal weh deh wid him ah idot and worthless just like the f**ka mi nah deh wid no man weh nah do fi him kids them weh him suppose to ah do him parade around like him ah fatha di year the likkle life style him ah show people ah big fake that nothing di damn man have ah nuh him but it ah gyal a spend pon him yu ah grown ass man wid 6 pickney and don’t deh no weh inna life yu deh ah america fi how much year and just ah siddung pon the people them corner every f**g day a drink and ah smoke and can’t better yu life fi yu pickney them member weh yu come from and who bring yu ah 90z yu is not a 90z man yu is one swowa boy and will fi ever be dat just ah deadbeat weh show off fi likes cause him wah people fi like him suh bad 

7 thoughts on “BROWN MAN DI PICKNEY DEM FI MINE

1. You neva know sey the man a dead beat when you go breed fi him two time, memba say you use to war every gal fi him when him breed you because you did proud fi sey you breed fi brown man, now him naa mind pitney. Him mine who him like, suck you madda gal and stop red eye.

2. mi cant speak pon weh mi dont know but me always see him wid atleast four a him kids dem so sender which 3 him naa mind?

3. Behind closed doors I don’t know what goes on and I’ll never speak on. As far as his character he’s a good yute and humble. Everyone can benefit from improvemen!!!

4. Yall bitches sound so bitter and jealous. Sender you said the man nuh stay nuh way inna foreign but him still try do fi him youth dem don’t?. Mi know nuff father weh not even a look pon dem Pitney and as bad as things be for someone who don’t stay no way him try. I can attest to that, like the comment say above you Neva know him a deadbeat before you go breed. A weh you a watch out the man and him lifestyle fah tru you can’t live it? I’m not picking no sides but some a dem so call bm just bitter tru the man no want dem no more so dem set on destroying dem lives. Some big celebrities Not even see dem kids more than once a year and this man mi see wid him Pitney dem and unno still a try tear him dung.. Nuh did same man get lock up wah day weh dem say a get dip a wah happen unno neva know him nuh stay nuh way? I keep telling theses bum bitches you can’t force man to do what he don’t want to do, so be careful who unno run go breed fah. If you live America there are options, don’t be a fool and think unno can wol man wid Pitney cuz the last time mi check is a gal weh not even breed fi him mi see him a parade round wid. And if a Di ugly baby mother send this eeeh you are the biggest fool and laughing stock out a all a dem because you run go breed fi him while him have next gal a breed and think say him did ago look pon you. Mistakes happen and people should take responsibility fi dem actions but nuff a unno woman know weh unno a try do and when it nuh work unno vex. Unno Move unno nasty bloodcloth and come off met site wid unno fuckry. Deal wid unno problem and stop send eeh the man fi foolishness. Don’t want see man happy tru unno life miserable nuh bloodcloth. Big up yourself youth and do weh you haffi do. Don’t mek dem bitch yah stress you and put you inna problem cuz when push come to shove a you alone inna hole. Fuck dem!!!