BUCKA DEM SEH IF A YOUR SUIT DIS FI CHOOT?

Den Miss Met a who fa suit Bucka go borrow now? It’s clearly not his clothes, the arms don’t fit, the thigh area don’t fit and it look like the pant foot measure in the recent flood waters.

14 thoughts on “BUCKA DEM SEH IF A YOUR SUIT DIS FI CHOOT?

1. Lol, no sah, a mus smaddy suit him borrow fi true, not even titus tight suh. but Bucka, it look like di only heat yuh a pack a di gun weh di government issue yuh because if wi fi guh by that bulge… chile the the Mr. Chin.

2. What exactly does he do? With the heap of crime flooding the streets, how he have so much time to be on social media?

1. He does not one thing but live for social media. His colleague came on here once & said he hides in the bathroom during work time and waits on pictures of the wife and baby, then edit then post them on social media. That and food is all he does all day. No crime fighting at all.

3. :bingung Those goggles get me every time tho. Smh. An him swear him look good. I just can’t get over the shape of his head. :bingung

4. Suit suh tight all unicorn him hab. Dude keep you lil unicorn to yourself now, a walk bout mongst ppl pickney like a damn pervert.

5. Jesus mi belly… mi jus piss up mi self.. di ppl dem wicked, dis guy jus cant ketch a break.but him so nuff n hype , so tek wah you get.

6. oonu low the bloodclat man alone. Him suit dem custom designed, and them fit him well. OOnu a fret pon Bucka when him a live a happy life, financially stable while some of you can’t afford a night’s dinner. Come thru Bucka and big up yuh self!!!!!!!

1. This is a bumbo bloodclaat gossip site, what di rass you expect ppl fi do ova yah. Not one rass blogger ova yah going to lose no sleep pon dis sea turtle tonight. Wi done she weh wi fi she and it ova. Moving on to the next case study in fcukry pon di site.

7. :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak noooo yhe hacket look well fuck up tho, why would he?????