BULL BAY DUNNA RUNNA 11G MAN

11198732_1430711660579152_373585827_n11212211_1430711663912485_93969025_n

A who yonkie really wah cuz both a dem say “a me him wah “? I wanna kno who next, yonkie a dun bull bay him a lead r wah? Each an every corner him dea a him di gal dem want a work offa. Dwl stinger yonkie “11g man “yuh British ago dun u again a Wanda if a care him no care r wah?

0 thoughts on “BULL BAY DUNNA RUNNA 11G MAN

1. Morning Met how u feel in a d morning ya a couldnt sleep lastnight anyhow dis younginz ya feature pon ya already so a wha happen d next gyal mek sure she go tek pic put pon IG to? Young lady if u na value u true worth no1 will, dis young man a live n will do just about anything if unu no gyal nave no self respect a matter of a fact him not even good looking only likkle colour n as d look a tings him look like him nace nutten more dan 5″ a dick fi gi unu …. unu go gret self worth man cho it too rass early

2. Uno come off a DI youth name man if him did a tek pure pics wid man u would a hear him a batty man wtf so because him and Julia take a pic dem deh stop watch Di youth cocky

3. Sender u too bloodclaut mixup….the gal pon top take a pic with the boy a one party…the gal and the boy nah f**k..u a one bloodclaut mischief maker….the boy nah f**k none a the gal them a bullbay…..from him gal gone back a foreign Yankee nuh look pon none a them gal deh …u must a look a f**k….a bet se a the gal a the bottom a bun the sender….go look a life and stop mixup people

4. Sender u too bloodclaut mixup….the gal pon top take a pic with the boy a one party…the gal and the boy nah f**k..u a one bloodclaut mischief maker….the boy nah f**k none a the gal them a bullbay…..from him gal gone back a foreign Yankee nuh look pon none a them gal deh …u must a look a f**k….a bet se a the gal a the bottom a bun the sender….go look a life and stop mixup people

5. no man met, dah sender yah too much now, why this sender keep on a make up things and a try mash up the people them life, me feel sorry fe the poor boy because him know se Danesha head hot like fire and she will mash up that, lol, but this girl weh name julia pon top is a one picture she take with the boy a one party and them put it up now and a se she and him deh. Poor Julia.

6. No man…dah sender yah get a f**k and duck make she nuh stop make up things and send in bout people….me see the boy almost everyday with him fren them either a party or up weh him live a drink or a smoke…the youth nah f**k a soul from him woman gone back a foreign, nuh gal me nuh see him with….lie …all lies…what away them hate him woman true she look so f**king good…sender go look a man weh want you and leave the gal a bottom man..

7. Julia did a look a f**k from squity now them claim se she a f**k Yankee , me confuse .julia need fe make her mind up…kmt

8. MI nuh affi look f**k from no man,so bitch fix yo chat,MI tek a pic wid yankee n so wat, kmft, unuh caa mek mi stop chat to man n f**k gal so unuh ago forever send in pic n chat f**kery, a nuh my fault d man dem a feature mi, but ask dem if dem ever get a f**k,never,abayyyy, unuh life sad