BUT TIFA

YUH NEVA TUK IN NICE WHEY DAY WE DID ALL TINK A SURGERY……………. IS JUS LIKKLE SLIP STILL BUT DI SENDER DRAW DIS BIG RED CIRCLE……………FROM A RED YUH KNOW IS NOT ME…….DEM SEH DEM HAVE CONCERN WID DI MIDSECTION

tifa

0 thoughts on “BUT TIFA

1. Sender get a fking life omg. If you have a problem with the gal figure out how to step to her and assist her in solving it. Met can’t help you. Lowe the gal and seek help either you you a lesbian or you want be the gal. So of these senseless senders . Send you hole let we see why you no have a man to take all this waste time off you hands.

2. She clearly wearing a very cheap pants and it’s too tight , which explains the overlap. Shit happens get over it

3. But Dwrl, yu nuh betta dan di senda because hear yu a talk bout tifa pants cheap and mi kno tifa neva tell yu how much she pay fi har pants plus nuh baddy pon met blog nuh want see up in a nuh gal front…all least we can all see that tifa belly bang cause picture naw tell nuh lie…i