BWAAY MI NUH KNOW HOW BLACK PEOPLE A GO MANAGE

Some French person deh pan French T.V a talk bout har dog and den seh di dog nose look like Jill Scott. Di person whey write the caption claim the host was hesitant to put the pics side by side but that is a lie. Why dem neva use an adult picture of Jill?The whole a dem know exactly what dem did a do and dem continue fi degrade and belittle black people. What never did a gwaan last year and di year before a happen outa nowhere..White people showing dem true colors

Black Singer Compared to Dog

"They have the same nose." A black singer was compared to a dog on French TV.

Posted by AJ+ on Wednesday, April 19, 2017

9 thoughts on “BWAAY MI NUH KNOW HOW BLACK PEOPLE A GO MANAGE

1. Burn all hateful people :mads how dare the devil compares a beautiful ,talented, sexy ,gifted woman like that. Just for that insult, may her dogs run away into some restaurant :travel

2. Fimi girl Jill scott dem do dis tuh omg man….. mi luv jill scott an dem teef har album dem from mi car….. mi hate white ppl wid a passion di whole a dem a doh care who yuh be no lie…cause dem bloodline tainted PERIOD! dem nuh even a try fi mek black ppl figet go fi show yuh how dem evil… mi seh a das why black ppl fi wise di f**k up an see seh we superior.. think about it why would they try to bring us down so much… but dem mek black ppl tink whites dem superior whole time dem dumb wee down an suck we energy… mek we tink we skin ugly, mek we tink we hair ugly, mek we tink everything ugly… but look at it now white girls walking around with ass like black ppl an tan just fi have we complexion…Dem break up di black families homes take di fathers out suh di madda dem affi push pan dem own wid fatherless kids…. how come mi nuh hear bout nuh crack inna di white places and community dem…all a di disease dem a wee it das pan mi still a try memba one white person wid aids a swear and if dem talk bout charlie sheen mi naa look…. yow mi hate dem str88888 mi can write all day about dese ppl. and if yuh talk out bout dem dem wah kill yuh fi wise up di ppl dem… but mi ago dweet.

3. A singer was jokingly said to look similar to a puppy. If she was white, not a problem, but as she’s black you can scream racism. Just stop.

4. What a hypocrite you are to accuse people of being racist and spew the same garbagebthey promote. You say you hate all white people without exception, rhe product of the American obsession with race, both black and whites suffer from it. With your talk of tainted bloodlines and superiority, shame on you. I am a long time lurker, but have never commented, i just feel compelled to say something. You have so much anger and hate in your heart, and you share that in common with all the “racist white people” you speak of. Im sorry you are so angry and that you have had such clearly negative experiences that make you llash out, but you are the ONLY jamaican I have ever encountered who is so intolerant and racist. you are part of the problem and not the solution, do to others what you want done to you. The only person you can control is yourself, take that opportunity to educate people and carry yourself with pride and compassion for others, why perpetuate racist ideology and hate? You are the only one in control of your self- esteem, you ALLOW people to make you feel a way, so why not try to be progressive instead of focusing on your anger against other peoples behaviour by generalizing and consistently blaming ALL white people. There are shitty peolle of every race.

5. I come on your site all the time for a good laugh and to read the stories and comments from the bloggers and I love it! Everyone is entitled to their opinion, but not everyone is racist with malice in their heart and I hate seeing those comments