CANADA HUSBAND AND FREN MIXUP

Husband and wife deh…a live good but trouble did deh ina dem paradise…Wife a complain to har fren nuh know seh di fren did want di man silently………… Next friend ina di group carry har phone go fix and di people dem go ina it go si di tings dem …send it back to di husband bredda and a suh everything bus out

3 thoughts on “CANADA HUSBAND AND FREN MIXUP

1. 3 a dem cant even mek one kmft all da man de well careless e how dare u smh weh dem now a days man ya come from da fren de a enemy !!!!! I hope the wife use sleep mark death!!!!

2. The gal krystal a germs and her man Corey that love likes,all him do a send her go sell fcuk fi mind him worthless boy nuh wah wuk him need fi go look a man fe him self.Dutty Krystal you daughter ago have the backlash to deal with in life for your doggish behavior that sick stomach.Unuh wah has and light germs.

3. Which husband di one weh have him whoring wife a divorce court right now cause she nuh stop fuck pon him and still have time fi a stress ova who di man want, we all done know a who him want already that’s why it a mad u dutty neeka, and u dont even know how fi tell lie, deh phone shop part deh nuh mek nuh sense, how u post pon u ig part a di convo between u soon to be ex husband and di girl from the same crack up screen phone weh u claim a between 2 fren all di way a ja and u suppose to deh a canada, gal u mad like, u an the girl was never rass fren in the first place u too rass lie, now wi aguh dash u out wicked since u want to tek it here suh, u a seh kristal a germs but wi know nunu a good good gal fi u an a dats why a she a mad u, watch how mi aguh duh u now memba a u start it.