CANDY COME ANSA O

Candy u mean to tell me say a star boy u a f**k now with all the rotten teeth in a him mouth . U always a say u in a u own lane but u not cause me and you know say u a look a hype u call round a borrow money fi keep dance just fi look a hype . Star boy trust the case a drink in a u party cause him say him never have no money n a tell ppl him a fi go look money fi pay fa . U husband gone a prison u take the next boy him gone too n you so desperate a walk around bout is a Man U a look so u never see nothing better than star boy ? Or a true mr metta f**k u and no want you ?

7 thoughts on “CANDY COME ANSA O

1. Who name star boy ? A who him weh him come from ?
    Candy yuh mek pink wall as yuh post the picture dem big ups to you oh so popular

2. Long timt star boy a f*k candy ….u sound dumb bout dark skin wide star boy f**k pon she all di time him still f**k him baby MADD’s den and now him f**kmg candy

1. Bitch! you just confirmed sey him still with the wife so nothing nuh dumb bout that statement. Go on his page they don’t stop post each other.

Your friend playing side chick as usual.

3. Ugly big hole Chantel stop call up candy name man face whore. Just because candy seh you too ugly fi she par wid u. Candy seh u jealous of her true bare man a look her but non nah look you. Candy tell me seh she tired fi stand up beside you cause people always seh why she par wid you after you stay soooo bad. Guess wah she seh…she use u fi nyam out har ole and her batty hole. Eeewww Dutty nastiness

4. A true seh Chantal a raffle a belly between a few man? Candie come talk to we bout your ex-friend business..better still Chantal if you never a beat up you body like drum all over you wouldnt have to be hiding di belly