CHARLENE YUH TING DEH NEED A LOCK AND ABOUT 70 KEY

SENDER-NEWS IN! RATTY AKA (BUNN MAN!) F**K SHARLENE AKA (SEXY GREATA) AND PURPLE FIND OUT AND KICK HIM OUT! WEH HIM AGO DO YAH NOW!

smh

**AINT CHARLENE HAVE ABOUT 4 KIDS? AND AINT SHE OLDER FI ALL DEM LIKKLE PICKNEY YAH? GOOD GOD MAN CHARLENE YUH RUN INA WI CULTURE JUS A DRAG IT SUH..YUH TEK UP DI FINGERSMITHING …DI MAN TEKKING..WHAT YUH WANT OUTA LIFE CHARLENE??**

20 thoughts on “CHARLENE YUH TING DEH NEED A LOCK AND ABOUT 70 KEY

1. But wait deh senda. Yu seh Charlene a drag wi culture den yu seh she TEK UP di fingasmithing suh weh yu a seh? Wi a finger-smithers an Charlene tek it up by way of adaption? Talk str8 eno caws WI A NUH FINGER-SMITHERS. :alay

2. Charlene will f**k anybody. One time mi si har up ah BJs ah talk to one old white man. He had to be at least 70. Hear har tell di man make sure he calls her. Sharlene u are a walking f**k in a box, as d3n tun yu head yu foot d3m open very easily. You and hazel are prime examples that the saying birds of the same feather flock together isn’t always true.

3. But wasn’t Charlene n purple friends… no wonder Matterhorn Neva married her lol she mad n frustrated so she a look fi mash up ppl happy home

4. STD ratty when u gonna learn,stop wLk and f**k off purple fren dem and fool fool gal purple si dung n tek it big clown

5. Charlene ah yankee. N ah suh Yankee stay they want nuttin outta life. Charlene ah walk and f**k long time, if I was Matterhorn imma do DNA cause I don’t the first daughter ah fi who she gi it too. All me know she bad pon the teefing so sneakingly f**g her fren dem man don’t surprise me

6. No matter how much 3 sum and sucking she do him still f**k pan her.. What a Pity and him live inna har house . The whole a dem a big whore Pitney nah hold man again. Ratty have papers? Does he have a job. These girls have no ambition. Nothing bout dem. Have man inna yuh Madda house.. All the Madda a F**y. She don’t show her daughter dem nothing good how u fi have man live inna yuh house wid yuh daughter inna one room wid dem baby.. Bay slackness all them do a party. That’s what their live consist of nothing more. All the money they spend on clothes and partying you would think they would do something constructive.. When dem teach 30 what will they have.. Just big hole and bad name.

7. What a shame .. All of the 3 sum and socks cocky him still a disrespect and f**k pan har. But hey dem love brag and boost bout how dem f**k ppl man anyway. Karma young hen Pitney nah hold man again. Him a live inna yuh Madda house and have 2 other daughter. Your baby number 3 . Purple your a idiot gal. You make American girls look bad. No ambition . Why you don’t go to work and school and become something before you reach 30. Or you want to be slack like your mother. Like mother like daughter because all your mother have nothing about her. Does ratty have a job does he even have papers or do he live off of making likkle change when him keep party weh u haffi help him wid he’s a big bum. And so are you. All Tiffany . Bare slackness over d yard deh. Young girls nothing about them but big hole and bad name.. Your daughter has nothing to look up to. Since you have baby bare party. Be a mother . Be a young lady. Try to become someone . When you reach 30 weh u ago have? Think ratty ago married you. You a mine him that’s why he’s Around . Big man clown.

8. RATTY A BUM!!!!!!!!!! HE DONT WORK NIG EVEN THE MAN DEM A GI HIM TINGS HIM BRUKKKKK!!!!’ PURPLE A MIND HIM…GAL CLOWN RATTY!

9. A long time purple fi kick him out! That nigga a BUM! A bear careless gal HIM f**k! U CAN NEVA SEE HIM WITH HIS KIDS! DAT NIGGA DONT OWN NTH A FARRIN! NO PAPERS NO JOB! NOT EVEN HIS BABY MOTHER DEM NUH WANT HIM! RATTY YAH CRUFF! YUH OWN FREN DEM DONT EVEV RATE YUH! RATTY F**K WID GAL FI MINE HIM! MEK HIM GUH SLEEP A TRAP HOUSE OR STREET HIM NOOOOOOOOO BLOOTCLAAT GUD! ANY MONEY UNU SEE HIM A SPEN A SUM GAL GI HIM…PURPLE HOLD ON PON YUH PICKNEY MONEY WHEN TAXS TIME COME LMAOOOO…

10. Charlene is a disgrace to human race She make me sick
    Clearly she has no control over DAT spot between her legs n I say spot because dats no pussy the pussy DEAD n lef the spot

11. Tiffany working at a bakery is not a real job.. I mean that’s like working at Wendy’s lol … Nobody hates you but you should do something constructive with your life.. And a job is a job. But at the same time your young why don’t you try do something that will pay off later or you gonna wait till you breed to go back to school.. But you have no ambition can’t expect nothing from unno.. All unno do a tek suck and f**k ppl man. Purple a big man clown idiot gal.. . Do something to make your mother proud instead of turn in her grave

12. To the BITCH right here talking about my mom! How dear u? U probably over there sucking dick to feed ur hungry belly pickney!

13. dead hole Tiffany yuh mother must a turn Inna her grave fi know she birth a retard like u you walk and ketch man u f**k ratty and live under Purple roof you naw tell Purple all how u chat her behind her back.

14. Someone need to tell you the truth.. Your a big whore all if u no whore u stay like one.! If it walks like a duck and quacks like a duck and his yellow swimming in a pond you’re a duck !!! you f**k neisha man. And you was supposed to be her friend ms Tiffany.. All a post pic inna bed after u done and than u and your 2 whoring Fren jump her.. Thank god Lisa inna a FL finally being a mother to her daughter Your mom must turn inna har grave. Because u is a big disgrace . But wait weh u father deh me hear a him file fi u come here .. I bet he is ashamed him even put in the paper work . Truth be told Tiffany ur a nasty girl . Brag and boost bout bald head. And him no want you . Your only a f**k. Your a nice looking girl but your character dirty .. Take care Tiffany read some psalms cuz u need prayers