CHICKEN AND BEER STILL DEH BOUT?

Dem say chicken n beer no wah ugly Ms chin , a Wifey him say fi life …A better she did stay with the Likkle boy

**MI THINK AFTER MUMZEL AND THE GIRL DID FIGHT OVA HIM AND SHE DEAD HIM WUDDA SEKKLE BUT NOT A SEKKLING…WHERE IS HIM BABY MOTHER?**

cb

11 thoughts on “CHICKEN AND BEER STILL DEH BOUT?

1. Can imagine phone ring and you answer fi only hear “chicken and beer de de?” :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak

I can’t with some a dem Nick names here at all.

1. Yes PP haha,morewhile I swear they think is shade but innocently u haffi laff enuh! With names like body GOOd,Fretty,sexyclips or lips or whateva she want name!oh n daffy!

1. Imagine a grown man name daffy! Crybaby and crap. The woman dem wid the British and never eat fish n chips :D. Or the sexy Dem why skip that line…lol

2. Chin wi tek any man weh have hype and money. Ah so she stay. When she not following behind poochie and oneil ah people man she ah worry bout

3. But met you no here sah dirty mumzell win her case from wa day. She buy Benz to celebrate.. Big f***r gal put her money to use.

4. A which part a beer have money beer nah stop give him wife bun all him do a walk and suck the girl them….

5. Which part a beer have money beer nah stop give him wife bun and all him do is walk and suck the girl dem pussy..

6. Suh how nuh body nuh talk bout di gal weh him live wid weh name tanni weh sell dung a children’s hospital a she an him live now shi anytime di wife a cum shi guh home shi talk how him suck pussy gud all ina d living room him eat it but shi luv him and him put up wid r lifestyle to cause shi luv woman shi say shi cah wait fi him she and di wife sum it up I neva see a gal brave suh

7. Dem gal yah a fight ova Beer..n MI know fah sure him to battypussi. .Dem bwoy know him secret..make night turn into day nuff Dem would have to run away.