CHICKEN AND BEER WAA PAY DI MAN $40

12 thoughts on “CHICKEN AND BEER WAA PAY DI MAN $40

1. But that work is more than $40. Lawn alone I’d $55 weekly
    With Task easy and more. Him out of order

2. Real talk youth love how to are thinking positive toward the situation because sooo many uncall for killing going on all over the world respect just stay away from those kinda of Jamaican

3. chicken and beer broke nuh bloodclat dem pussy deh a bow cat fisher man. poor and bosey bout dem a ravers clavers

1. Him and idiot wife, yea she a idiot fi tek up that boy whe breed up and have so many pikney pon her.

4. Sir, if u nuh like Jamaicans stay far from them. Well since I make this public they may just deport u rass clath back to jamaica. So why you make this video sir, why. Uno Jamaicans are pussy too, u a talk how man a pussy but u nuh different. U just as bad like those low lives, this man sound stupid n foolish, shut the fuck up, all u a go duh is give away ur Damm life ediot.

5. Yow mi blood, mi feel yu pain, but gwan hol it, no mek no draw yu out, me see seh yu a look a better life an a so it always go wen yu try turn you life around and do di right ting, evil deh every weh.

6. a suh hype people stay, dem inna everything and have nothing, deh a every party flossing in designer brands and in a rent arrears, hiding from bailiff, child support etc