New latest news flash that would be a good news pertaining to the Jamaica dancehall Rodney bounty killer price.
He finally finds a new girlfriend AGAIN! Called 2sweetsam she’s leaves university last year where she pertained her degrees now she’s a teacher in Phoenix.
From angle left bounty she’s the prettiest girl ever bounty ever date. People and few entertainer said she’s way too good for bounty killer because bounty a woman beater and don’t know how to deal with top knock woman.
She was normally one of Jamaica top high school track and field star where she won the 400m at champs in 9 years about.
Few artists trying to approach the famous Dee Jay girlfriend where as she refused to have any form of conversation with them.
She also have a degree in journalism
Few artist makes remarks as in quote
“People them nice clean daughter better left the duty boy because him mash up pretty face with the hammer ” other people said she no heard say bounty a duty boy f**k everybody.
Last Sunday she was at bounty Sunday’s glowing her beauty away which makes several heads turned. But no one could get any form of conversation with her.
Nah lie, after angle she is the prettiest one me see killa talk to she alone could give angle a run fi her money. Cause Claudia no look good at all her face hard like man and she no look right old age a show in her face and bounty no stop kill her with bun.
Do you think this girl must get out of the ants nest with bounty and date a good man. As been talk in the streets she’s hot and pretty.
Face cute doh…. lol
Lol this is a joke right met? The spelling alone a kill mi. I couldn’t fin read it.
:maho
dem hear bout JMG dem neva read ova yah yet mi nuh tink suh else dis wudda neva write :ngakak
:shakehand2
I laughed so hard, gal look like dem drop it inna a tub of bleaching cream. Brand new second-hand! Post di brand new second-hand song fi me please. A weh dem tek education and beauty fa :ngakak
Big bright circle around those knuckles too.LOL..what I would give to know who the sender is because…….LOL
Ummm angle who dah f**k is dat?
Yuh mean angel dunce bat I couldnt even finish read de foolishness.
Learn fe read star an spell
Before yuh come pon de wall
Yuh ah pree bounty when yuh
Need fe study an education
She should have read for a degree in self esteem and self worth, because her bleaching alone mek her a dumb f!!!!!!!
Wtf even kadine look better than this bleach out something… I thought I was going to see a Lisa Hanna look a like.. Even angel in to her old dayz look better
Senda, if you want to say the girl bleach out and stay bad come out and say it. Why harp on how pretty she is – sneaky diss dat. Bwoy, unno nuh easy. Anyways, bounty can have her (she is cute) and prettier still.
Pretty man who don’t have nothing, and ah look sumbady tuh mine dem ah wey unno luv. Leave the girl alone from your own description the young lady is well qualified to do what she want. If she want pretty bwoy it sounds to me like she could have that, too. Go look a ugly man.
yuh know a she write dis get up metrige doah
who wrote this article? Omg talk about dunce!
Mi sey mi stuck pon the “from angle” mi a read that deh part deh 5 time mi still nuh get it. Until mi sey f**k it mek mi gwan read. It hit me is Angel the smaddy wah sey CtFu. The gurl look good and she have brains. Hamma
Sender this come een like a puzzle mi a try put together…. By the way mi hate puzzle…..please to go hook on phonics and leave me be.
:hammer to get some sense!
Met, di running flight attendant turn herself in, she is Jamaican and believe to be first runner up in Miss Jamaica when she entered. The story out dere.
Simplicity u nuh easy, Lol, weh u seh, :ngakak a she write it, people dead. :malu :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak
Nice facial features, but apart from that nothing special- I only give her props because she is educated. Let’s hope he don’t ‘lick’ the senses out of her head (double entendres intended lol)
The girl DONT look ugly! However uno nuh know if a true! Clearly a some bad mind people write dis! Left di gal boii uno love mix up bad! Clearly them jealous of the gal wah important fi put up killa is nobody kmft
Hmft ppl love mix up too much!! The girl face is cute fi true!But why ppl av to write dem things ere bout ppl fi just attention ! And a uno sound dunce who would write that about themselves ! Common sense leave bounty and left the girl nothing is even wrong wid d gal ! Ppl talk to who them like! Who write dat need to go look a life! And tek off d gal pic them dunce like and Ina ppl business
Nothing more than ppl hear bout d gal and a try find out information!!!! Cause clearly them no know one f**k them a chat say! maybe a some gal weh a look killa and hear bout d gal! them mix up u see!
Lou Lou I agree her face is pretty fi true! But bounty thou!!! Hmft
Some old hypocrite !!!!! Talking bout the gal a bleach senda!!!! Come clear! Cause a lot of the artists dem a bleach! And nothing no wrong if d gal a bleach d girl look good! And she cute! Nuff uno a bun out bleaching true uno skin stubborn!! Senda you a hypocrite left d ppl dem! Yuh sound fool cause weh yuh a seh nuh Mek nuh senses!
Hey u bleach out and yuh foot a battle fi white..please stop changing your name
She’s pretty!!!!
She cute! Uno know d general no chat to ugly woman already! Hssst a some nasty gal hear bout the gal and a chat! No see a information somebody get and no know fi put it together and write f**kry!
uno love mix up!!! She’s beautiful uno chat bout other woman clearly she’s no groupie that’s why y’all don’t know d gal !
No man some serious demented people on yah! Dem a cuss bout stubborn skin people and fi r foot stubborn like goat! Girl you look like di regular bleached, make up hair wearing girls! Thats it! U not naturally cute nor pretty! U a try too hard! Work on your knucles and your goat hoofs!
From early dis morning yah gi problems :sup2:
Country come to town a look celeb status! Girl u r just a tempo par wid bounty! Cuz a i kno of a browning last year a breed fi killa Shi due to hav baby now! Yes dat browning from PORTMORE and it sure aint you! So enjoy the sightings with him fi now!
How much pickney bounty have now?
Kmdt she look like any other bleach out body gal nothing spectacular….
Not one bit. Look like she “pertain” the same bleach out look as the rest a him gal dem : hammer
I like her slippers…. wonder where she bought it…#I’mserious
Only bottom of the barrel people practice skin-bleaching… It’s a ghetto practice that symbolizes fakeness in the truest form. Having a degree doesn’t make you a “catch” or a decent girl; being true to yourself does and it’s impossible for a bleachers to be true about anything when the essence of the appearance is a lie.
Bounty full a pickney like every year him breed a next gal, #literally girls posting pic of baby everyday saying is his child…. them nuh fraid? ??????
You know mi nuh kno but a last year mi know bout the browning pregnancy
“Few artist makes remarks as in quote “People them nice clean daughter better left the duty boy because him mash up pretty face with the hammer ” other people said she no heard say bounty a duty boy f**k everybody”
:ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak
Goodnight Met and Metters
Do you think this girl must get out of the ants nest with bounty and date a good man. As been talk in the streets she’s hot and pretty” :hammer
:hoax :hotrit :pertamax :ngakak :ngakak
Imaging wen Bounty intajuce AR to d hammer, a dem time deh shi a guh know but di duty boy :ngakak :ngakak :ngakak
@Met
Did you hear any “New latest news flash that would be a good news pertaining to” this young lady education? :ngakak
I would like to hear her speak…
Not looking oo
MET me jus a come fr work a whe dis ya crowbait ya come fr a write long ass paragraph like say she a no groupie ??? Gyal get the fuq outta here when MUMZEL did in her prime she look way beter dan u bout d prettiest gyal Killa ever de wid….FYI yea me n Rodney mess around a bit n girl me a 38 wid 4 pikny n u no de no whe near me sorry n me no bitter cause me work tings out wid me husband Rodney a me DJ fi life but u no de no whe near d top 10 so go have several seats
U know me read it n a say then a which girl killa date name “angle” read a 2nd time n a say a wonder if a “D’angel” the sender mean then the comments confirm sender yu vocabulary bad I think Kadeem aka “deemytroya” on instagram is a nice looking girl too & her body on point so she’s def not the prettiest from “D’angel”
:ngakak All wah gwan a di writer have Mi a way
A better sender did post one a me pic caz this pic doesn’t match the hype weh sender a try explain. Bout prettiest girl Killa date. She can’t even walk inna Angel shoes. As much as Jav done di place wid har body, she prettier than this bleach specimen. Claudia was very pretty in her model days, a man stress mash up Claudia. Sender need leather belt fi deh post yah
Today is Good Friday a caan bodder :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak Mi deh ya a wonder who name “angle” and never know seh a D’Angel sender a talk :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak Helloooo, dis gal ya pitchy patchy like wah!!! Dem mek bleaching have dem a way!!!!! Miss Pitchy Patchy a hope a nuh you send dis een so that everybody can know seh you and Killa deh; this nuh mek it. Your skin bleach out and down below favor one old chip up enamel chimmey :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak