CHIN SEH FI TELL UNO SEH HAR BABY NUH SHORT A NUTTIN

0 thoughts on “CHIN SEH FI TELL UNO SEH HAR BABY NUH SHORT A NUTTIN

1. As mi seh from daaaay 1 Chin mi like yuh, just do you yeaman wap di pessimist dem up!!! Mi like weh mi see but chin sometimes people draw wi out aometimes wi just affi prove to dem nuh suh? Yeaman nuff people dat was bashing yuh affi a guh downtown wholesales guh run up and down a shop naaa knock town but di girl been saying she good, Chin mi nuh waa see u back on the pink wall baby.

2. The girl baby no born yet n dem worried so smh rest easy man DI shit up diapers dem soon ready fi unnu just wait cause a must it unnu a look n run down so kmt cho

3. Unu lef deh gal. Nuff a unu in a same merica ya with father fi baby and granny and still a suffer. Dont ansa them a u baby a stress them

4. SMH! She Neva haffi prove anyone wrong or right. She should be thinking about a safe delivery and set up her body and mind why she have to prove ppl raang? One ting is sure the people who mean you good or actually can have influence no your life never ever ask you to prove ur self to them or try draw you out.
    It probably is a personality ting still. Now she has shown that what ppl says matter.

5. this is such a dunce move. Who goes out of there way to take photos like these and send them in? Chin its obvious that you care what ppl think. From u baby good and u know that nothing else should matter but its obvious u love the hype and want ppl fi call ur name. This is very hoodrat looking and tacky.

6. A baby bath
    A Car seat
    A bassinet
    Diapers, diaper rash ointment, wipes, 1 doz bottles, soap and q-tip
    Yup baby set :2thumbup Sigh

7. Chupppzzz. If this lady only know what coming her way she shut down her damn page and go PRAY…mi tired a yuh now…go pray and ask God for a healthy delivery, a baby wey sleep a nite time and nuh av colic, a baby that will take breast or any damn formula…a baby wey nuh miserable….pray yuh nuh get csection….chu rass mi tyad a yuh….private yuh damn page or delete it…You clearly nuh av nothing fi hot yuh…ppl gwan chat yuh till yuh 99 get f**ken used 2 it.