CHIN VS TANEISHA

0 thoughts on “CHIN VS TANEISHA

1. This horse mouth woman is really a man? Him should ask for a refund on his batty because it don’t look good.

2. Har false teet ah drop out das why shi talk suh shi ugly an dumb too much tings wrong wid har nuh bmw cann help har shi sick society stomach!!!

3. Gone r the day you and a gal can jus buck up and yuh have a scandal bag ful a stone. These bitches don’t want it.

4. Dutty Thiefing crack head chin mi nah lie you stay very very badd!!..chin you nuh ave paper ina America,a government a pay you rent,an a giv you food stamps,suh stop hype wit you old long time bmw,you look just like it old an pop dun,kmt bout you a cuss ppl,look pon you lap side batty an chicken feet, lol mi cyaa badda wit yall dutty no education no job Thiefing bx gals dem.

5. How you bragging bout yuh a drive BMW, have fake batty and you don’t have papers in America? The money she tek and buy all those tings she should have paid a man to marry her. And of course your body is gonna look good after having 6 kids if you did all that surgery.