NUH BADDA RAISE DIS PICTURE YAH CAUSE GBOP MOUTH STAY BAD FI TRUE SUH A NUH NUTTIN IF YUH DID SCORN IT…….. SUH YUH GET USED TO IT NOW CHIN OR IT BRUSH OUT??
But who is Chin to scorn Bop when Chin ever have a spliff in one hand and a liquor bottle in the other. Thats a sure combination for stink mouth so both of them mouth stink so Chin should gladly kiss Bop. Kmt
Gal stomach strong mnl
But who is Chin to scorn Bop when Chin ever have a spliff in one hand and a liquor bottle in the other. Thats a sure combination for stink mouth so both of them mouth stink so Chin should gladly kiss Bop. Kmt
Bwoy..I have to give it to her. Money is definitely her motivation.
True Love, some a u all need to find it…. DWL!!
Dem comments killin mi. Wonder if bop eat it
she better hold on tight cause once you go BOP thats the last man you got
But you cannot blame Chin…Chin have to be high when she kissing Bop…omg…mi nuh grudge yuh :tkp
CLW…..eat it? More like gi it a gummaz between di two veranda rail.
met ragga say gully bop did stranded a canada airport a bawl and someone had to buy him a ticket back to nyc. raga say breaking news lol
GBOP fake cry him mean.. smhhh lol@ ragga I can imagine di bawling